Tamaie extract Boswelia

Tamaie extract Boswelia

Descriere: Tamaie extract Boswelia este un remediu natural pentru articulatii,Extractul standardizat de tămâie este validat ca medicament de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică. Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.

Compozitie: Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 200mg; Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, pulbere: 200mg; capsula tare de gelatina.

Actiune: Tamaie extract Boswelia se poate utiliza tratament natural deoarece contribuie la mentinerea flexibilitatii articulatiilor.Foarte eficienta in catorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburarile de memorie si rationament ori bolile articulare cronice.

mod de administrare; Se administreaza cate 1-2 capsule, de doua ori pe zi.

prezentre: 60 capsule.

Producator: Dvr pharma

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 40,00Lei
  • Fără TVA: 40,00Lei

Etichete: Tamaie extract Boswelia, contribuie la mentinerea flexibilitatii articulatiilor