Super Enzymes

Super Enzymes

Descriere:Super enzymes este un remediu naturist pentru sustinerea enzimatica a digestiei si a absortiei nutrientilor prin actiunea sinergica la nivelul stomacului, al intestinului subtire, al ficatului si al pancreasului.

Compozitie: bromelaina, betaina, pepsina,papaina,pancreatina,lactaza,celulaza,diastaza, lipaza, micozime, sfecla de zahar, ghimbir, fenicul, schinduf, musetel, menta,ardei iute.

Efecte: Super Enzymes este un tratament naturist care mentine microflora digestiva sanatoasa si nivelul enzimatic optim in insuficienta pancreatica exocrina (pancreatita, cancer pancreatic),stimuleaza secretia de pepsinogen la nivelul celulelor gastrice,stimuleaza digestia, reduce manifestarile in sindromul de intestin permeabil, anorexie, indigestie, colite, meteorism, enterocolite, dispepsii, boala Crohn, ulcer gastric, reflux gastroesofagian, malabsorbtie, intoleranta la gluten (boala celiaca),contracareaza intoleranta la lactoza,fibrinolitic: reduce aparitia trombozelor, a infarctului miocardic, a accidentelor vasculare, a aterosclerozei, tromboflebitei, vasculitei, angiopatiei, retinopatiei diabetice si a amiloidozei,antifibrozant: fibroza chistica (mucoviscidoza), mamara, renala, pancreatica, hepatica, uterina, endometrioza,reduce productia de mucus in BPOC,antiinflamator, antiedematos prin reducerea sintezei de prostaglandine, leucotriene si prin inhibarea bradikininei in pancreatita, anexita, cistita, cistopielita, prostatita, dermatita atopica, acnee, otita medie si externa, sinuzita, bronsita, astm, hematoame, contuzii, fracturi, entorse, rupturi de ligamente, bursita, tendinita, artrita reumatoida, artroze, reumatism,ajuta la vindecarea ranilor fara cheloid, reducerea edemelor si a limfedemelor post-chirurgicale (ex.: mastectomie),imunomodulator; antiviral, antibacterian, antialergic,complementar in terapiile antitumorale: inhiba enzimele proinflamatoare COX2 si 5-LOX direct implicate in proliferarea celulelor tumorale; reduce efectele toxice in chimio si radioterapie,hipocolesterolemiant,potenteaza efectul benefic al antibioticelor si reduce efectele secundare ale acestora.

Actiune:Super enzymes este un remediu naturist care se poate utiliza ca tratament naturist in reflux gastro-esofagian, greata, voma, senzatie de balonare dupa masa, durere gastrica, boala Crohn, sindrom de intestin permeabil, indigestie, colite, enterocolite, meteorism, constipatie, insuficienta pancreatica exocrina cauzata de pancreatectomie, pancreatia cronica, fibroza chistica, leziuni hepatice, intoleranta la lactoza si gluten, alergii, astm, calculi biliari, acnee rozacee, candidoza cronica, dermatita herpetiforma, urticarie, nivel scazut de absortie a nutrientilor, a vitaminelor si a mineralelor, hipertiroide, gastrita autoimuna, gastrita atrofica, infrctii bacteriene, fungice si parazitare intestinale, anemie pernicioasa, gastrectomie, afectiuni tumorale, inflamatii orl , bronho-pulmonare, uro-genitale, cutanate, osteoarticulare, vacsulare, fibroze, tromboflebite, varice, flebite, infact miocardic, accident vascular.

Mod de administrare;1 tableta pe zi la masa.

Prezentare:30 tablete

Producator:Secom 

Despre Pepsina. Pepsina este o enzima proteolitica a tractului gastro-intestinal este secretata de catre pancreas si glandele din mucoasa tubului digestiv alaturi de enzimele ce participa la digestia celorlalte componente ale bolului alimentar. La nivelul stomacului sunt secretate pepsina, gastricsina si renina, pancreasul sintetizeaza si secreta tripsina, chimotripsina si carboxipeptidazele, iar sucul intestinal contine enteropeptidaza, aminopeptidaze, tripeptidaze, dipeptidaze si carboxipeptidaze. Pepsina este raspândita în sucul gastric al tuturor vertebratelor. Pepsinele izolate din diferite surse se deosebesc între ele prin unele proprietati cum ar fi stabilitatea, structura primara, specificitatea de substrat etc. Dat fiind faptul ca în conditii fiziologic normale pH-ul sucului gastric se situeaza în zona puternic acida , pepsina poseda o stabilitatea foarte mare în mediu puternic acid. Pepsina este sintetizata sub forma zimogenului sau inactiv numit pepsinogen. Pepsina prezinta o mare afinitate pentru aminoacizii aromatici. Pepsina nu hidrolizeaza însa keratinele, fibroina, ovomucoidul si are o actiune limitata asupra protaminelor si a proteinelor din oase si cartilaje. 

Despre Ghimbir. Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit în trecut și ghimber, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice. Ghimbirul e deosebit de prețuit în bucătăriile orientale cum ar fi cea chineză, indiană, tailandeză, etc. Ghimbirul se consumă câteodată în forma sa pisată, marunțită. În acest caz ghimbirul e o pulbere fină asemănătoare piperului alb. De altfel un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'. Denumirea de ghimbir a fost folosită mai ales în Banat și Ardeal provenind din maghiarul gyömber, iar apoi s-a impus în intreaga țară. În fostele colonii britanice, cum ar fi Canada, Australia, Jamaica, Kenia, se consumă o așa-zisă "bere" din ghimber (ginger beer) care de fapt este o băutură ne-alcoolică, răcoritoare. Abia la începutul anilor 1980 cercetătorii occidentali s-au preocupat de virtuțile terapeutice ale ghimbirului, in special rizomul. În răceală, acționează asupra plămânilor, stomacului și splinei, în tratarea edemelor, vomei sau tusei, inducând și o senzație puternică de încălzire a corpului, respectiv un efect sudorific pregnant, este un calmant ideal în inflamațiile gâtului, sinuzite, răgușeală, febră, eliminare de mucozități și congestii respiratorii, indigestie, este calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele, dă poftă de mâncare, neutralizează toxinele, toxiinfecție alimentară, reumatism, antiastmatic, Astmul se mai poate trata cu ghimbir care eliberează plămânul de secreții, înlătură durerile de cap de natură nevralgică și spastică, grețurile și voma (la femeile însărcinate), tratează bronșita și astmul bronșic, frigiditate, cataracta.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 6713
  • Producător: Solaray
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 48,50Lei
  • Fără TVA: 48,50Lei

Etichete: super enzymes, secom, stimularea digestiei, tranzit intestinal, afectiuni vasculare, inflamatii orl