STOPTOXIN forte

STOPTOXIN forte


Descriere;   STOPTOXIN forte este un remediu naturist care se recomandă pentru protejarea celulelor hepatice faţă de efectul nociv al substanţelor toxice (substanţe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de ţigară) precum şi pentru funcţionarea normală a ficatului.

Compozitie:   Extract de Phyllanthus niruri, colină bitartrat, extract de armurariu, celuloză microcristalină, talc, stearat de magneziu. - 225 mg/capsula, Extract uscat din partea aeriana de Phyllanthus niruri standardizat in Phyllanthine  - 150 mg/capsula, Extract uscat din seminte de armurariu (Silybum marianum) standardizat in silimarina  - 60 mg/capsula,


Actiune:  STOPTOXIN forte  este un tratament naturist . Ficatul este unul dintre organele vitale pentru corpul omenesc. Ficatul îndeplineşte zilnic peste 500 funcţii biochimice începând de la prelucrarea nutrienţilor din alimente până la neutralizarea şi  eliminarea substanţelor toxice din organism.  STOPTOXIN forte se recomandă pentru protejarea celulelor hepatice faţă de efectul nociv al substanţelor toxice (substanţe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de ţigară) precum şi pentru funcţionarea normală a ficatului.

Mod de administrare:   2-3 capsule pe zi. Se recomandă utilizarea în cure de minim 4 săptămâni.


Prezentare:   Flacon cu 30 capsule

Producator:   Fiterman

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 52,50Lei
  • Fără TVA: 52,50Lei

Etichete: stoptoxin forte, fiterman, ficat, detoxifiere, balonare, hepatite