SOS Silueta CLA

SOS Silueta CLA

Caracteristici: CLA(acid linoleic conjugat) este solutia eficienta pentru remodelarea corporala. Obtinut prin presarea la rece a sofranelului, este o sursa concentrata(80%) de acid linoleic conjugat care actioneaza atat asupra celulelor grase cat si asupra celulelor musculare. CLA ajuta la stoparea stocarii grasimilor si la cladirea masei musculare prin utilizarea lor ca sursa de energie. Astfel se evita si aparitia "efectului de yo-yo"(revenirea la greutatea initiala).

Efecte: ajuta la eliminarea grasimilor din organism, sustine remodelarea corporala, ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare, stimuleaza metabolismul, asigura suportul unui nivel optim al colesterolului din sange, eliminarea grasimilor din organism.

Compozitie/3 capsule: ulei din seminte de sofranel cu 80% CLA 3000mg.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi cu 20-30 minute inainte de masa timp de minim 3 luni. Nu se administreaza persoanelor sub 18 ani sau femeilor in perioadele de sarcina si alaptare.

Mod de prezentare: 90 capsule.

Producator: Rotta Natura S.A

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 75,50Lei
  • Fără TVA: 75,50Lei

Etichete: sos silueta cla, rota natura, eliminarea grasimilor din organism, remodelarea corporala, cresterea masei musculare