Rhodiola 3/1

Rhodiola 3/1

Descriere: Rhodiola 3/1 este un remediu natural pentru stres.Extractul standardizat in salidrozide 1% contine o serie de reactivi chimici care cresc capacitatea organismului de a se adapta la stresul metabolic (fluctuatii de colesterol, glicemie, fluctuatii ale tensiunii arteriale, scaderea imunitatii, disfunctii hormonale), precum si la stresul psihic (scaderea performantei muncii, tulburari de somn, apetit scazut, iritabilitate, hipertensiune, dureri de cap si oboseala). De asemenea standardizarea cu 3% rozavine, conform cercetarilor stiintifice, duce la o ameliorare vizibila a anxietatii si starii de nervozitate asociate cu prezenta stresului si a tulburarilor sistemului nervos.

Compozitie: Extract de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine si 1% salidrozide - 400 mg, extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C - 10 mg.

Actiune: Rhodiola 3/1 se poate utiliza remediu natural deoarece reduce stresul metabolic si psihic, combate anxietatea si starea de nervozitate, reduce oboseala, imbunatateste memoria, regleaza ciclul menstrual, stabilizeaza functia endocrina.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Prezentare: 60 capsule.

Producator: Herbagetica.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Producător: Herbagetica
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 68,00Lei
  • Fără TVA: 68,00Lei

Etichete: rhodiola 3/1, herbagetica, reduce stresul metabolic si psihic, combate anxietatea si starea de nervozitate, reduce oboseala, imbunatateste memoria, regleaza ciclul menstrual