AntiColesterol

AntiColesterol

DESCRIERE:  Anticolesterol este un remediu naturist care scade colesterolul si tensiunea arteriala, protejeaza aparatul cardiovascular, regleaza ritmul cardiac.

Efecte:  Anticolesterol  este un tratament naturist adjuvant excelent in mentinerea unui echilibru al concentratiei lipidelor in sange. Incidenta scazuta a bolilor cardio-vasculare a populatiei mediteraneene se datoreaza in mare parte dietei bogate in ulei de masline si produse obtinute din masline. Anticolesterol contine Benolea® (EFLA® 943) extract din pulbere de frunze de maslin care garanteaza o concentratie de substanta activa - oleuropeina - de 16- 24%, echivalent a 6 litri de ulei de masline extra virgin, scade LDL-colesterolul (componenta nociva a colesterolului din sange) si trigliceridele, reduce peroxidarea lipidelor, curata depozitele de grasimi de pe vasele sanguine, creste elasticitatea lor si fluxul sanguin, scazand riscul de aparitie a ischemiei cardiace si a infarctului de miocard, protejeaza inima si regleaza ritmul cardiac, controleaza tensiunea arteriala (sistolica si diastolica), puternic efect antioxidant (de 3 ori mai mare decit vitamina E si de 4 ori decit vitamina C), imunostimulator si detoxifiant, are efect antiviral, antibacterian, antiinflamator si antifungic, este hipoglicemiant, hepatoprotector si antispastic intestinal, contracareaza efectele nocive ale fumatului.
Recomandări :  Anticolesterol este un remediu naturist  cu efecte in hipercolesterolemie, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, aritmii, pentru reglarea metabolismului lipidic si protectia aparatului cardio-vascular, boli hepatice (steatoza hepatica, hepatite), diabet, artrita, psoriazis, guta (scade nivelul acidului uric), intarzie procesele naturale ale imbatranirii.
Compoziție:  Fiecare capsula contine:
Frunze de maslin (extract hidroalcoolic 5-6:1 din Olea Europaea): 420 mg
Administrare: 1 - 2 capsule pe zi. Beti 4 pahare cu apa zilnic.

Prezentare:  30

Producator:  CosmoPharm

Despre Colesterol : Termenul provine din grecescul chole (bilă) și stereos (solis) plus sufixul „ol”, fiind identificat în calculii colesterolici în anul 1784. (C27H46O) este un alcool organic, sterol, identificat în membrana celulară și în țesuturile organismului și transportat în sânge. De regulă, el nu se absoarbe prin alimentație, ci se sintetizează în organismul animal. Termenul de colesterol sanguin se referă de fapt la 2 tipuri de lipide: LDL (low density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mică așa numitul colesterol “rău” si HDL (high density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mare. Cantitatea totala de colesterol din organism este de aproximativ 145 de gr. Colesterolul se depune pe interiorul peretilor vaselor de sange formand placi de aterom si ingusteaza vasul, scazand astfel debitul de sange in teritoriul irigat . De aceea nu mai ajunge suficient oxigen la tesuturi, fenomen cunoscut sub numele de ischemie. Acest lucru se intampla cu precadere tesuturilor mari consumatoare de oxigen, cum sunt creierul si inima. De aceea, colesterolul crescut este factor de risc mai ales pentru accidentul cerebral vascular si pentru cardiopatia ischemica.

Despre Maslin.  Maslinul este una dintre cele mai puternice plante medicinale din lume, si aceasta, in primul rand datorita frunzelor sale, care ascund in verdele-argintiul lor comori de sanatate greu de banuit. Frunzele de maslin scad ca prin farmec tensiunea arteriala, restabilesc circulatia normala, tin diabetul sub control, combat  aproape toate tipurile de infectii.  Maslinul nu ar fi fost domesticit pentru utilizarea fructelor sale ca aliment, ci mai degraba pentru aplicatiile medicinale facute cu fructele si frunzele sale. Maslinele neprelucrate, la fel ca si frunzele, au un gust amar, practic insuportabil, dar care este  cheia majoritatii aplicatiilor medicale ale acestei plante. Amareala din frunzele de maslin a fost mai intai apreciata de babilonieni si de egipteni, care le-au folosit intens pentru tratarea febrei si a malariei. Apoi, medicii Greciei Antice au consemnat in scrierile lor utilizarea frunzelor de maslin pentru tratarea bolilor digestive, in special a infectiilor digestive, utilizare preluata apoi si de catre romani.
In Evul Mediu, frunzele de maslin au salvat multe vieti in timpul epidemiilor de ciuma ori de holera, cand efectele antibacteriene ale acestei plante au fost folosite din plin in tarile mediteraneene. Primele studii stiintifice valoroase au fost facute in Italia, unde dupa 30 de ani de munca o echipa de cercetatori a reusit sa descopere cateva dintre principiile active din frunzele de maslin si sa puna in evidenta valoarea extraordinara a acestora in tratarea bolilor de inima si vasculare

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 7
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 35,00Lei
  • Fără TVA: 35,00Lei

Etichete: AntiColesterol