Apa Qlarivia, SC Mecro System SRL

Apa Qlarivia, SC Mecro System SRL

Descriere: Deuteriul este un izotop natural al hidrogenului. concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150ppm,adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti de deuteriu. Procedeul de obtinere consta in distilarea continua sub vid a apei naturale pe coloane de separare de inalta performanta, rezultand o concentratie de 25 ppm deuteriu,deci "apa usoara" sau apa saracita in deuteriu.Aceasta apa saracita in deuteriu este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica aflata sub concentratia apei naturale.

Efecte: Cercetarile efectuate de institute specializate din tara si strainatate au evidentiat efecte bioactive de necintestat ale ASD asupra viului. Apa Qlarivia este umn remediu naturisyt util in cresterea reactivitatii vasculare, stimularea imunitatii, cresterea rezistentei animalelor la doze de radiatii subletale, remisia liniilor celulare tumorale si a afectiunilor dermatologice. Inainte de a se multiplica, celulele canceroase analizeaza concentratia de deuteriu (izotop al hidrogenului cu numar de masa 2) din apa interstitiala. Daca deuteriul este prezent intrun procent mare, atunci celula canceroasa se multiplica, daca deuteriul este absent, atunci celula moare si tumorile canceroase sunt eliminate.
MOD DE ADMINISTRARE:Se amesteca un litru apa qlarivia cu doi litri apa plata sau apa de izvor,si se bea cam 150-200ml la intervale de 3-5 ore pe parcursul intregii zile. Se face doua cure pe an cu durata de trei luni fiecare cura.

Prezentare: Flacon a 500 ml.

Producator:Mecro System 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
6 Product(s) Sold
  • 20,50Lei
  • Fără TVA: 20,50Lei

Etichete: Apa Qlarivia, SC Mecro System SRL