Plant Intim solutie

Plant Intim solutie

Recomandari:Solutia Plant intim se poate folosi ca si adjuvant in profilaxia infectiilor si inflamatiilor din sfera ano-genitala, emolient si protector in eritemul fesier, in vulvo-vaginitele microbiene si trichomonazice, ducand la eliminarea senzatiilor neplacute (arsuri, usturime, prurit, leucoree) prin efectele sale antiseptice, bacteriostatice, antifungice, antiinflamatorii si trofice ale mucoasei genitale. Contribuie la reducerea fenomenelor inflamatorii ce insotesc boala hemoroidala, avand si un usor efect vasoconstrictor. Evita suprainfectarea microbiana a fisurilor si fistulelor anale, avand totodata si efect regenerator-cicatrizant.

Actiune:Datorita compozitiei are actiune antiseptica, bacteriostatica, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa, antialergica, slab hemostatica, cicatrizanta, reduce leucoreea, emolient si trofic epitelial.

Compozitie: galbenele, musetel, lavanda etc.

Contraindicatii si prevederi: Nu are. Se cere prudenta insa in cazul vulvo-vaginitelor atrofice si in microleziunile vulvo-vaginale.

Mod de administrare: Uz extern: Produsul se foloseste ca atare sau diluat in apa calda in proportie de 1:1 pentru tamponarea zonei ano-genitale. Pentru spalaturi vaginale, se foloseste diluat in proportie de 1:10, sau in functie de sensibiliatea individuala.

Mod de prezentare: 100 ml.

Producator: Hofigal Export Import S.A

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 13,50Lei
  • Fără TVA: 13,50Lei

Etichete: plant intim solutie, hofigal, profilaxia infectiilor, inflamatiilor, emolient, vaginitele microbiene