Omega 3 Ulei din ficat de cod norvegian

Omega 3 Ulei din ficat de cod norvegian

Descriere:Omega 3 Ulei din ficat de cod norvegian este un remediu natural care protejeaza inima.Uleiul din ficat de cod este produs în Norvegia și provine dintr-un cod proaspăt, sălbatic, pescuit în cele mai pure ape reci de pe glob, unde nivelul de toxine și impurități este minim. Uleiul din ficat de cod este produs într-o companie certificată GMP din Norvegia. Marine Ingredients AS funcționează în concordanță cu standardele farmaceutice de producție și este licențiată de agenția norvegiană de medicină (Norvegian Medicine Agency).

Compozitie:Ulei din ficat de cod (pește) 98,24%.

Actiune:Omega 3 Ulei din ficat de cod norvegian se poate uriliza tratament natural deoarece contribuie la funcția normală a inimii (EPA și DHA).Contribuie la menținerea funcției normale a creierului (DHA).Contribuie la normalizarea nivelului de colesterol din organism (EPA și DHA).Contribuie la menținerea vederii normale (DHA și Vitamina A).Contribuie la menținerea sănătății pielii (Vitamina A).Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (Vitamina A și D).Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos (Vitamina D).Contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular (Vitamina D).

Mod de administrare:Adulți: câte 1 linguriță (5ml) pe stomacul gol, preferabil dimineața.Copii: jumătate de linguriță (2,5ml) pe stomacul gol, dimineața. Dozele pentru copiii sub 3 ani se vor recomanda de către medic. Efectul benefic se manifestă în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA, respectiv, de 250mg EPA și DHA.

Prezentare:250 ml.

Producator: Alevia.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Producător: Alevia S.R.L
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 47,00Lei
  • Fără TVA: 47,00Lei

Etichete: omega 3 ulei ficat cod norvegian, alevia, inima, oase, articulatii, colesterol, creier