Omega 3,6,9

Omega 3,6,9

Descriere:Omega 3 6 9 asigura un aport optim de acizi grasi esentiali. Omega 3 asigura protectia inimii si a vaselor de sange, ajuta la mentinerea unei concentratii normale a colesterolului, echilibreaza sistemul imunitar avand un rol important in functionarea optima a creierului. Omega 6 are efect antiinflamator si influenteaza pozitiv calitatea parului, unghiilor si ajuta la mentinerea balantei hormonale și emotionale. Omega 9, datorita calitatilor acidului oleic, sprijina sistemul imunitar si mentine sanatatea articulatiilor, reduce riscul aterosclerozei si bolilor cardiovasculare. Echilibrul bine stabilit intre Omega 3, Omega 6 si Omega 9 asigura eficienta maxima produsului.

Compoziţie:Ulei de pește 400 mg (18% EPA, 12 % DHA), Ulei de in 400 mg (Linum usitatissimum), Ulei de Limba mielului 400 mg (Borago officinalis).

Actiune:Omega3,6,9se poate utiliza ca remediu naturist in bolile aparatului cardiovascular.OMEGA 3:asigura functionarea optima a aparatului cardiovascular,reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor,este benefic in ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard.Acizii grasi din uleiul de peste au efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul inflamatiilor cronice afectiuni reumatismale.OMEGA 6:asigura buna functionare a sistemului nervos central,actioneaza benefic asupra pielii, a parului si a unghiilor,este benefic in afectiunile ficatului.OMEGA 9:are un rol deosebit asupra sistemului cardiovascular,amelioreaza nivelul lipidelor in sange,controleaza glicemia in diabetul tip 2.Util in afectiuni ale pielii,distruge radicalii liberi,intareste imunitatea,este benefic in terapia anticanceroasa.

Mod de administrare:1comprimat de trei ori pe zi, timp de minim trei luni.

Prezentare:40 comprimate.

Producator: Alevia.

Despre Omega 3. Omega 3 reprezinta de fapt acizi grasi esentiali folositi de corp pentru numeroase procese, printre care prevenirea bolilor cardiovasculare si a problemelor inflamatorii. Pestii grasi si uleiul de in sunt cele mai bune surse de omega 3. Omega 3 sunt acei compusi lipidici pe care corpul nu-i poate fabrica sau ii fabrica in cantitati insuficiente si pe care trebuie sa i le aducem prin alimentatie.

Alimentatia actuala da castig de cauza produselor bogate in Omega 6 si continand putina Omega 3, de unde si un dezechilibru si lipsa de Omega 3 in organism. Aceasta carenta poate sa duca la tulburari cardiovasculare, alergice si inflamatorii. Pentru a restabili acest echilibru, este esential sa consumam peste in mod regulat. Omega 3 joaca un rol imens in ceea ce priveste echilibrul si formarea membranelor celulare. In plus ele sunt utile in realizarea numeroaselor procese din corp: reglarea tensiunii arteriale, elasticitatea vaselor de sange, reactii imunitare, prevenirea bolilor cardiovasculare. Omega 3 se imparte in 3 subcategorii, fiecare cu specificitatea lor si cu o actiune care le este proprie: Acidul alpha-linolenic : ALA ; Acidul eicosapentanoic : EPA ; Acidul docosahexanoic : DHA .

Acizii grasi EPA si DHA nu sunt esentiali, caci corpul stie sa-i sintetizeze plecand de la acidul gras ALA. Problema este ca aceasta productie este foarte scazuta si nu trebuie sa ne bazam doar pe aportul de ALA pentru a avea suficient EPA si DHA. Acidul alpha linolenic este un acid gras esential ce face parte, evident, din familia Omega 3. Il gasim mai ales in pesti grasi si in ulei de in, canepa si rapita. ALA participa la prevenirea tulburarilor cardiovasculare si reprezinta baza organismului pentru producerea EPA si DHA.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 2834
  • Producător: Alevia S.R.L
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
2 Product(s) Sold
  • 25,00Lei
  • Fără TVA: 25,00Lei

Etichete: omega 3, 6, 9, alevia, inima, colesterol, trigliceride, ateroscleroza, hipertensiune, infarct miocardic