Mumie cu propolis 30

Mumie cu propolis 30

Descriere: EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU PROPOLIS este un remediu naturist denumit - ELIXIRUL SANATATII. "Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina mumie"Proverb tibetan

Compozitie:100% extract purificat de rasina Mumie colectata din Podisul Pamir, propolis. Rasina Mumie: in compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic,oxalic), aminoacizi(fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lisina , serina, valina, metionina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi, si de asemenea macro- si microelemente (calciu, magneziu, natriu, potasiu etc.).Propolisul este un produs de digestie al albinelor şi este cules de pe mugurii de plop şi de arin, de pe frunzele, mugurii şi scoarţa coniferelor şi a plopilor, a salicaceelor (salcii) şi a prunilor.Producerea lui este concomitentă cu cea a mierii şi se realizează de către albine specializate.Produsele răşinoase recoltate de albine de pe speciile mai sus enumerate sunt amestecate de albine cu secreţii salivare şi ceară.Propolisul se prezintă sub o formă solidă, cu aspect de răşină şi o culoare care variază intre negru, maro şi verde.

Efecte: Mumie cu propolis este un tratament naturist care contine un complex naturist cu efecte sinergice care inglobează intr-un singur produs proprietăţile imunomodulatoare, tonice şi regeneratoare de excepţie ale răşinei mumie şi proprietăţile bio şi imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice şi antivirale ale propolisului.Prin asocierea răşinei mumie cu propolis este potentată acţiunea sinergică a tuturor principiilor bioactive prezente în cele două componente în lupta impotriva diverselor afecţiuni.Luând în considerare calităţile terapeutice multiple ale răţinei mumie şi ale propolisului, cât şi gama variată de afecţiuni pe care le ameliorează, putem denumi acest produs pe bună dreptate un elixir al sănătăţii.Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata cu success in tratarea a peste 50 de afectiuni de aproximativ 3000 de ani.Aceasta rasina se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri.Se prezinta sub o forma vascoasa avand culoarea brun inchis si un gust amar.Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: nectarul muntilor, mumio, balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.

Conţine toate vitaminele cunoscute, cu excepţia vitaminei K.

 

Actiune: Mumie cu propolis este un tratament naturist cu efect detoxifiant, elimina rezidurile si toxinele din organism,imunostimulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B,tonic si energizant puternic, regenerant si intineritor, actioneaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de imbatranire prematura sau accelerata a organismului,influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, sistemului osos, sistemului respirator si cardiovascular, sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestiv,antibiotic natural, vasodilatator,hipotensiv,antimicrobian, antibacterian, antiparazitar si antivirotic,cicatrizant,antispastic,antiseptic bucal,stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi,protector impotriva radiatiilor Roentgen si de alta natura.

 

Mod de administrare:Se ia intern in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:

Pana la 70 kg - 0,2 gr. de 1-2 ori pe zi

Pana la 80 kg - 0,3 gr. de 1-2 ori pe zi

Pana la 90 kg – 0,3-0,4 gr. de 1-2 ori pe zi Peste 90 kg - 0,5 gr. de 1-2 ori pe zi

Pentru copii cu varsta intre 3 ani si 12 ani doza zilnica este 0,1gr. de 1-2 ori pe zi.

Se poate ingurgita cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere.

Durata unui tratament: 25-30 zile.

In cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta dupa o pauza de 7-10 zile.

 

Contraindicatii:Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 3 ani.Este contraindicat consumul de alcool in perioada tratamentului.

 

Prezentare:30 capsule a cate 0.2 g

Producator: DVR Pharm

 

Stiati ca: Despre Mumio. În zilele noastre, “Mumio” se foloseste ca medicament în India, Pakistan, Iran, Nepal, Emiratele Arabe, precum si în alte câteva tări din lume.În ultimii 30-40 de ani, cercetătorii nostri si-au exprimat interesul pentru produsul “Mumio®”, si au efectuat experimente stiintifice pe mii de animale de laborator (sobolani, pisici, câini), pentru a stabili calitãtile curative individuale ale produsului. Rezultatele acestor teste au fost prezentate cu ocazia unor conferinte si simpozioane stiintifice care au avut loc în orasele Taskent, Leningrad, Kiev, Dusanbe.În baza autorizatiei temporare, acordată de Comitetul Farmaceutic al URSS, “Mumio®” a fost testat clinic în câteva spitale la tratarea fracturilor costale, afectiunilor circulatorii, ulcerului si bolilor tractului gastro-intestinal, etc. Rezultatele au fost publicate în perioada 1956-1980, în sute de lucrări stiintifice, ale căror autori (sakirov, P. P. Denisenko, A.V. Visnevski, I. N. Nuraltev, D. K. Ismailova, B. K. Korciubekov, B. N. Bajanov si altii) au subliniat anumite calităti curative ale produsului “Mumio®”.“Mumio®” este un produs naturist. În componenta sa intră un întreg complex (de la 25 până la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari ( acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, amino- si alti acizi, terpenoide, steroizi, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi), si de asemenea macro - si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, nichel, vanadiu, bariu, molibden, strontiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu, deci metele grele, în cantităti egale) si miere. Mumio purificat se prezintă sub forma unor bucăti microscopice fragile, strălucitoare, de culoare brun-închisă, sau ca o masă plastică densă de aceasi culoare, complet solubilă în apă si foarte putin solubilă în alcool.

Despre Propolis. Cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 30,50Lei
  • Fără TVA: 30,50Lei

Etichete: Mumie cu propolis 30, dvr pharm, remediu naturist, antiparazitar si antivirotic, cicatrizant, antispastic, antiseptic bucale