Mullein oil

Mullein oil

Compozitie/100g:extract din herba inflorita de Lumanarica-Verbascum thapsiforme(1:1) 50g.Contine 20% vol.alcool etilic din cereale si 50% glicerina.

Recomandari: Mullein oil este un remediu naturist care ajuta la mentinerea igienei urechii; sustine sanatatea urechii externe si medii;

Mod de administrare: cate 1-2 picaturi de 2-3 ori pe zi,in fiecare ureche cu ajutorul picuratorului inclus in dop.
Inainte de administrare,flaconul se tine in mana cateva minute,pentru ca solutia sa ajunga la temperatura corpului.

Producator:PlantExtrakt

Prezentare:flacon 10 ml;

Despre Lumanarica . Lumanarica este o plantă erbacee cu înălțimea de 50 - 100 cm (200 cm). Toată planta este acoperită de o pâslă moale de peri. Frunzele de la baza tulpinii sunt decurente, cele de pe tulpină sunt alungit-ovale, iar cele de pe partea superioară a tulpinii sunt ovat-lanceolate. Frunzele sunt eliptice mari și păroase. Florile sunt dispuse în racem spiciform. Au corola galbenă, cu 5 stamine. Florile sunt puțin asimetrice cu inflorescențe terminale lungi. Fructul este sub formă de capsulă. Planta vegetează în locurile necultivate, la marginea drumurilor, având nevoie de lumină multă și uscăciune excesivă. Lumânărica crește pe coline însorite și prin pășuni, pe soluri ușoare, aluvionare, nisipoase și pietroase de la șes și deal. Lumânărica se recoltează dimineața, după ce se ridică roua, prin ciupirea corolei cu stamine, fără caliciu, pe măsură deschiderii florilor. După ce sunt uscate, florile se pun în borcane acoperite sau în cutii de tablă, cu substanțe care să absoarbă vaporii de apă, produsul fiind higroscopic. Proprietatile plantei: demulcenta (datorita policolozidelor); expectorante ( datorita saponozidelor); antiinflamatoare; anticatarale; analgezice ( datorita iridoidelor); sudorifice; diuretice (datorita flavonului). 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 1628
  • Producător: Plant Extrakt
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 17,00Lei
  • Fără TVA: 17,00Lei

Etichete: Mullein oil, plant extrakt, mentinerea igienei urechii; sustine sanatatea urechii externe si medii