L-Carnitina

L-Carnitina

Efecte: L - Carnitina este un remediu naturist , un aminoacid propriu organismului, important pentru metabolismul lipidelor si schimburile energetice de la nivelul celulelor musculare si ale miocardului. Are rol in transportul si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii, arzind grasimile si transformindu-le in energie. Are efecte cardioprotectoare si de reducere a trigliceridelor si colesterolului. La sportivi, datorita oxidarii mai rapide a grasimilor in celule, L - Carnitina determina o scadere in greutate mai eficienta si o crestere a rezistentei la efort. Imbunatateste starea de sanatate a aparatului cardiovascular, a performantelor atletice si este utila in reducerea masei adipoase.

Recomandari: L- Carnitina este un tratament naturist eficient in arderea grasimilor, pierderea in greutate in mod sanatos, cura de slabire,  ajuta la cresterea masei musculare,stimuleaza procesele metabolice si energetice,activitate complementara cu Co Q10,fortifica aparatul cardiovascular si este cardioprotectoare prin reducerea colesterolului,este antioxidanta, protejeaza ficatul si nervii periferici,  scade greutatea prin reducerea masei adipoase,creste performantele fizice, rezistenta la efort si reduce febra musculara,este un bun stimulent al fertilitatii.

Efecte: L Carnitina este un remediu naturist util pentru  cresterea masei musculare si performantelor fizice,afectiuni cardiovasculare: insuficienta cardiaca, angina pectorala, infarct, aritmie ventriculara, cardiomiopatie,distrofii musculare, boli hepatice: steatoza, ciroza, diabet, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, insuficienta renala, la pacientii aflati sub dializa,  anorexie nervoasa, asociat tratamentului HIV/SIDA, infertilitate masculina.

Compozitie: L-Carnitina (fumarat) 250 mg.

Mod de administrare: 1 - 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: 30 capsule.

Producator:  CosmoFarm

Despre L Carnitina. Indiferent unde este situat (solduri, fese, coapse), stratul adipos contine o cantitate semnificativa de acizi grasi. Acestia sunt o forma de energie destul de dificil de folosit de catre corp, care prefera adesea arderea glucozei. De aceea, pierderea kilogramelor in plus, ce preocupa atatia oameni, este un proces dificil. Acizii grasi sunt totusi sursa principala de energie a inimii si a intregului corp, daca efectuam efort de tip aerob: alergare la nivel moderat intens timp de 20-30 de minute. Arderea acizilor grasi necesita transportul acestora din citoplasma celulei in mitocondrie si, ulterior, in zona interna a mitocondriei. Aici se gaseste uzina energetica a celulei, sau locul unde acizii grasi sunt “arsi” pentru a produce energia necesara vietii. Acizii grasi pot intra in mitocondrie, dar fara un nivel suficient de L-carnitina ei nu pot ajuge in zona interna a mitocondriei. De aici si ideea ca suplimentarea cu L-carnitina inaintea efortului aerob (alergare, bicicleta) determina o ardere mai rapida a grasimilor. L-carnitina este produsa in mod natural in corp. Concentratiile maxime sunt in muschi si in inima. Sinteza de L-carnitina are loc in ficat si rinichi, unde necesita doi aminoacizi esentiali – lisina si metionina, dar si vitamina C, vitamina B6 si niacina. Acesta este un alt motiv pentru care dietele de infometare nu au efect. Ele sunt deficitare in lisina si metionina (ce provin din carne sau lapte) si duc la o sinteza mica de L-carnitina. Astfel nu se ard grasimile, iar oamenii se mira de ce nu slabesc consumand doar 500 de calorii zilnic. In corp se sintetizeaza zilnic 20 mg de L-carnitina, reprezentand 10% din necesarul zilnic.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 32,00Lei
  • Fără TVA: 32,00Lei

Etichete: L-Carnitina, cosmofarm, remediu naturist, ajuta cresterea masei musculare, stimuleaza procesele metabolice energetice