Laxativ Forte capsule

Laxativ Forte capsule

Descriere:  Laxativ Forte capsule laxativ mecanic prin creşterea volumului conţinutului intestinal; purgativ prin stimularea directă a peristaltismului intestinal.

Ingrediente: Volbură (Convolvuli herba) 96 mg; Seminţe de in (Lini semen) 96 mg; Rădăcină de boz (Sambuci ebuli radix) 64 mg; Extract de Aloe vera (Aloe folium) standardizat în 18% aloină 32 mg; Rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) 32 mg. Frunzele de aloe au fost utilizate încă din Antichitate, fiind renumite pentru virtuţile lor curative. Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi", iar ruşii îi spun „elixirul longevităţii“. Aloe Vera accelerează şi normalizează metabolismul, regenerează vilozităţile intestinale şi detoxifică organismul. Efectul purgativ se datorează continuţului bogat în antrachinone care stimulează direct mucoasa intestinală, cresc motilitatea, inhibă absorbţia de apă şi electroliţi, reducând astfel consistenţa scaunului. Volbura se mai numeşte şi rochiţa rândunicii. Conţine rezine cu efect purgativ şi astfel determină evacuarea conţinutului intestinal cu un scaun unic, neînsoţit de fenomene secundare, colici sau vărsături. Seminţele de in acţionează ca emolient şi laxativ mecanic. În mediu lichid formează un bloc mucilaginos care creşte volumul intestinal de 8 ori şi ajută la mobilizarea conţinutului colonului prin stimularea peristaltismului. Bozul, datorită rezinelor prezente în compoziţia sa este o plantă cu efecte laxative şi purgative. De asemenea are proprietăţi diuretice, depurative. Lemnul dulce este cunoscut de pe vremea egiptenilor si indienilor antici. Glycyrrhiza glabra, denumirea sa latină provine din grecescul “glykeia rhiza” care înseamnă rădăcină dulce. Are efect laxativ şi antispastic, potenţând acţiunea compuşilor antrachinonici prin glicirizină.

Proprietati: laxativ mecanic prin creşterea volumului conţinutului intestinal; purgativ prin stimularea directă a peristaltismului intestinal.

Recomandari: constipaţie acută şi cronică.

Producator: Fares

Contraindicatii: Nu se recomandă copiilor sub 10 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale intestinelor şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1-2 capsule pe zi, timp de maxim 7 zile sau la nevoie.

Mod de administrare: 1-2 capsule dimineaţa şi seara. Produsul se poate administra 7-14 zile, sau la nevoie. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

Mod de prezentare:30 capsule a 320 mg.

Stiati ca: Doua din patru femei sufera de constipatie. Motivele sunt: consumul redus de lichide si abundenta alimentelor procesate(dulciuri, paine alba, paste fainoase).

Constipatia -scaune neobisnuit de tari sau cand tipul intestinal al unei persoane se modifica si scaunele devin mai putin frecvente. Majoritatea cazurilor de constipatie cronica sunt cauzate de obiceiuri intestinale neadecvate si mese neregulate, cu o dieta saraca in fibre si continut de apa. Cateva alte cauze sunt folosirea frecventa a laxativelor, un program zilnic precipitant si stresant , calatorii care necesita ajustari bruste la programe alimentare si de somn.Lipsa de exercitiu fizic, boala acuta, durerile rectale si unele medicatii pot , de asemenea ,cauza constipatiei.

 

Constipatia nu este o boala, cat un avertisment ca ceva nu este in regula cu sistemul digestiv.Consumati suficiente alimente care au un continut ridicat de fibre? Beti destule lichide-mai ales apa si sucuri? Faceti regulat exercitii fizice?

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 17,10Lei
  • Fără TVA: 17,10Lei

Etichete: laxativ forte capsule, fares, remediu naturist, purgativ prin stimularea directă a peristaltismului intestinal