Sare marina grunjoasa fara iod

Sare marina grunjoasa fara iod

Descriere: Sare marina grunjoasa, fara iod. Nu contine aditivi si conservanti.Sarea marina cu puritate de 99,74% extrasa din adancuri marine contine un intreg complex de substante minerale avand efecte benefice asupra organismului, creand o senzatie placuta de confort si prospetime.Este o substanta cristalina, fara continut de iod, dar cu un continut de saruri minerale precum: Na, K, Ca, Mg si nu contine agenti de stabilizare (antiaglomeranti).Constituie un condiment de baza in alimentatie.

Prezentare: Punga a 500g. Exista si varianta de: sare marina fina 500g – 3,70 RON.

Producator:Solaris

Stiati ca :  Sarea neiodata este distribuita  in magazinele cu specific naturist si  este destinata persoanelor cu surplus de iod in organism precum si celor cărora, din motive medicale, le este interzisă utilizarea sării iodate. Cea mai frecventa cauza a hipotiroidiei tireoprive este ablatia chirurgicala sau cu iod radioactiv a glandei tiroide, cea mai frecventa cauza a hipotiroidiei primare este cea autoimuna (raspunzatoare de 90% din cazurile de hipotiroidie), iar din cele 18 cauze ale hipotiroidiei numai una singura se refera la deficitul de iod.  Universitatea din Atena,  arata in "Retina 2000" faptul ca cercetatorii care au iodat 12 orase in Anglia, comunitati din Spania si Zair au trebuie sa intrerupa cercetarea pentru ca a crescut alarmant numarul de hipotiroidii si gusa multinodulara. Un alt caz: dupa o iodare profilactica in Salta (Argentina) a crescut numarul cancerelor tiroidiene papilare, locuitorii unui sat din Grecia: inainte de administrarea iodului nici unul nu avea autoanticorpi tiroidieni; dupa cateva luni 50% din subiecti aveau autoanticorpi antitireoglobulina sau antimicrosomali. In Germania de Est, unde s-a facut la un moment dat iodarea populatiei, s-au gasit procente mult mai mari de antoanticorpi decat in Germania de Vest. Iodarea apei la astronautii eutiroidieni (cu functie tiroidiana normala) a indus o scadere a functiei tiroidiene. 
 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 4229
  • Producător: Solaris
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 3,50Lei
  • Fără TVA: 3,50Lei

Etichete: Sare marina grunjoasa fara iod, solaris, remediu naturist, contine un intreg complex de substante minerale avand efecte benefice asupra organismului,