Uractiv

Uractiv

Descriere: Uractiv este un remediu naturist unde o singura capsulă  conține : Albastru de metilen, principiu farmaceutic folosit în mod tradițional în infecțiile urinare si  extract standardizat din Strugurii Ursului. 

Efecte: URACTIV capsule este un tratament naturist eficient ca tratament alternativ sau adjuvant în :infecţiile urinare recurente şi în infecţiile urinare persistente: infecţii şi iritaţii ale vezicii urinare, inflamaţii şi infecţii renale şi ale căilor urinare,candidoză, ulceraţii la vezica urinară şi rinichi, incontinenţă urinară, oligurie,afecţiuni renale cronice, litiază renală (nisip şi calculi renali); URACTIV capsule este eficient în profilaxia infecţiilor urinare și în menţinerea sănătăţii aparatului urinar, limpezeşte urina, măreşte cantitatea de urină eliminată, reduce mirosul neplăcut al urinii.

Actiune : diuretic, antiinflamator, antiseptic .

Recomandari:  Uractiv este un remediu naturist indicat diabeticilor .Calmeaza durerile si iritatiile .Distruge si elimina bacteriile responsabile pentru infectiile urinare .Previne recidivele si complicatiile . Elimina nisipul si previne formarea litiazei urinare . Distruge si elimina bacteriile responsabile pentru infectiile urinare . Previne recidivele si complicatiile . Elimina nisipul si previne formarea litiazei urinare . Limpezeste urina si reduce mirosul neplacut datorat infectiilor .Culoarea urinei devine albastru-verzui .
Mod de administrare : copii peste 12 ani: 1 capsulă de 3 ori/ zi ;  adulţi: 2 capsule de 3 ori/ zi

Prezentare:21 capsule

Despre Strugurii Ursului. Planta este un arbust mic care creste spontan in zona alpina. Tulpina este agatatoare si taratoare. Frunzele sunt tari si lucioase. Florile au culoare rosie sau alba. Fructul este o baca, cu forma rotunda, de culoare rosie, Arbustul cu flori roz sau albe, in forma de clopot, creste in Europa Centrala si de Nord, precum si in America. Se intalneste in zonele montane cu preponderenta si este considerat unul dintre cele mai bune dezinfectante urinare. In scop fitoterapeutic se utilizeaza frunzele care se recolteaza in lunile mai sau iunie. Strugurii ursului au calitati diuretice, astringente, antiseptice, tonice, emoliente, dezinfectante.

Planta contine glucide, lipide, proteine, acizi organici, tanin, rezine, glicozizi fenolici si flavonici, minerale, flavonoide, acid ascorbic, riboflavina, tiamina, betasisterol, triterpene, saponine. Eficient in inflamatii ale cailor urinare (pielonefrite, uretrite, cistite, colibaciloza, hipertrofieprostatica), pietre la rinichi, incontinenta urinara, diaree, litiaza urinara, dizenterie, enterocolita, hematurie, metrorargie, hemoragii uterine ; leucoree, ulceratii vaginale (herpes) - sub forma de bai sau spalaturi locale. In trecut, americanii realizau un amestec din frunze de strugurii ursului cu tutun si fumau, iar rusii considerau ceaiul din frunze si flori drept unul traditional. Ca tratament, frunzele sunt folosite pentru dezinfectarea organismului, prin eliminarea toxinelor pe cale urinara. O cana de ceai de strugurii ursului poate face minuni pentru durerile, usturimile si simptomele asociate infectiilor urinare. Este planta care nu va lipsi din trusa medicala a unei femei, pentru ca este remediul perfect pentru cistita sau candidoza, prin efectul sau astringent. Substanta activa a frunzelor micului arbust este arbutina, care ajuta la buna functionarea rinichilor. Mai mult, compusii plantei neutralizeaza infectiile. In timpul tratamentului cu strugurii ursului, se recomanda diminuarea consumului de citrice sau fructe cu exces de aciditate.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 2339
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 18,00Lei
  • Fără TVA: 18,00Lei

Etichete: Uractiv