Imunorezistan Junior

Imunorezistan Junior

Indicatii: Imunorezistan  este un remediu naturist care se administreaza de la primele semne de boala: dureri musculare, globi oculari durerosi; are actiune tonica, vitaminizanta (continut bogat de vitamine si minerale).

Efecte:  Imunorezistan este un tratament naturist un antiinflamator,imunostimulator, antibacterian, antiviral, analgezic, tonic, vitaminizant.

Compozitie: 100 g contin suc stabilizat si standardizat din Echinaceea purpurea 20g, extract din mugur de Coacaz Negru (Ribes nigrum) MG=D1 (extract gemoterapic) 6,67g, extracte vegetale de Pelargonium sidoides 4g, Eupatorium perfoliatum 0,33g si sirop cu zahar invertit din fructe proaspete de Maces (Rosa Canina) 25g.

Mod de administrare: 1 - 2 ani: 3ml de 2 ori/zi; 2 - 4 ani: 3ml de 3 ori/zi; 5 - 7 ani: 5ml de 3 ori/zi; peste 7 ani: 5-6ml de 4-5 ori/zi. Se poate administra si diluat in putina apa, in capacul dozator. In prima zi se recomanda un numar dublu de administrari. Se continua administrarea si dupa imbunatatirea starii generale timp de 3-4 zile.

Mod de prezentare: flacon 100 ml. 

Producator: Plant Extrakt

Despre Sistemul imunitar . Sistemul imunitar (din lat. imunis = liber, curat) este un termen folosit în biologie pentru definirea mecanismelor de apărare ale organismelor vii față de agenții patogeni. Acest rol de apărare este important pentru menținerea sănătății organismului, în cadrul raporturilor sale multiple cu mediul înconjurător, unde este supus continuu influenței factorilor externi. Toate organismele vii dispun de un astfel de sistem de apărare, dar sistemul imunitar este cu atât mai complex cu cât organismul considerat este mai sus situat pe scara evoluției biologice. În mod normal, sistemul imunitar caută îndepărtarea sau distrugerea corpurilor străine nesănătose sau nefavorabile sănătății sale, pătrunse în organism (agenți patogeni), cât și distrugerea unor structuri proprii dăunătoare, alterate. Agenții patogeni care pot pătrunde în organism, generând reacții ale sistemului imunitar, pot fi: substanțe biologice, organisme infracelulare , organisme monocelulare sau organisme pluricelulare. Structurile proprii cu modificări anormale, care sunt recunoscute și distruse de sistemul imunitar, includ celule tumorale, celule cu defecte sau moarte.

Toate elementele Sistemului Imunitar conlucrează intr-o coordonare perfectă a unui mecanism infinit mai subtil decât suma parţilor sale componente.

Sistemul nostru limfatic include componente esentiale ale sistemului de aparare. Limfa este un lichid apos care umple spaţiile dintre ţesuturi şi are o structură asemanătoare plasmei din sânge. Se prezintă o reţea vastă de canale colectoare (vase limfatice) cu misiunea de a drena deşeurile şi rezidurile deversate din „bucătăria” si „baia” fiecarei celule a organismului; este un fel de „gunoier” al corpului.

Despre Echinaceea.  Echinaceea este o planta foarte populara in lume. Prima data a fost folosita in SUA de americanii nativi care traiau in Marile Campii. Ei foloseau planta ca sa vindece ranile inclusiv muscaturile de sarpe. Radacina plantei a fost folosita pentrutratarea durerilor de dinti, de gat si alte iritatii ale gurii.Specialistii americani au invatat despre proprietatile echinaceei de la americanii nativi, planta fiind introdusa in Europa mai tarziu. Echinaceea este o planta perena, de 100-150 cm inaltime, cu frunze lanceolat ascutite la varf si dintate. Florile sunt dispuse solitar la varfurile ramurilor. Florile tubulare sunt asezate bombat, sub forma de cupa intoarsa, inconjurate de flori ligulate, de culoare roz pana la rosu intens. Infloresc din luna iunie pana in octombrie. Apartin familiei Asteraceae. Din echinacea se pot folosi radacinile si floarea. Radacinile sunt mai des utilizate decat florile. Radacinile se obtin de la plante cu varste mai mari de 4 ani; florile se culeg cand sunt complet deschise.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 3060
  • Producător: Plant Extrakt
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 28,00Lei
  • Fără TVA: 28,00Lei

Etichete: imunorezistan junior, plant extrakt, raceala, gripa, vitaminizant, dureri musculare, globi oculari