Goji

Goji

Descriere:  Goji este al doilea fruct din lume in ceea ce priveste continutul de vitamina C, contine mai mult beta caroten decat morcovii si mai mult fier decat o friptura. Este cel mai eficient antioxidant; consumul a numai 20 grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti.Fructul goji este menţionat incă din anul 475 in medicina tradiţională ca remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inimă, ce imbunătăţeşte circulaţia singelui, ajută vederea, intăreste muşchii şi sistemul osos. Este puternic antioxidant, intăreşte inima şi sistemul imunitar, reduce efectele procesului de imbătranire. Eficient in cure de slăbire şi combaterea celulitei. Fitosterolii au un rol important in menţinerea nivelului colesterolului la un nivel cat mai mic, inhiband absorbţia lui intestinală. Conţinutul de geranium creşte abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie in lupta contra cancerului.Stimulează producerea şi reproducerea celulelor sangelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor. Este folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză.
Stimulează nivelul energetic şi buna dispoziţie. Ajută la imbunătăţirea performanţei sexuale şi a fertilităţii  conform unei vorbe străvechi din Tibet călătorul care ştie că nu va ajunge curand acasă nu trebuie să consume goji!
Este o sursă naturală de energie pentru corpul uman şi pe termen lung ajută la creşterea longevităţii. Fructele goji comercializate provin din munţii Himalaya din Tibet. Nu conţin pesticide sau alte chimicale, sunt culese manual in perioada cea mai prielnică si uscate la soare. 

Compozitie:fructe uscate de goji( care contin21 de minerale: fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, selenium, fosfor, germaniu s.a.; 18 aminoacizi (mai mult decat polenul) care formeaza un bloc de proteine si contin 8 substante esentiale vietii; 6 vitamine esenţiale - contine in cantitati foarte mari vitamina C, vitaminele B1, B2, B6 si vitamina E - foarte rar intilnit in alimente; 8 polizaharide (31% din greutatea fructului) şi 6 monozaharide; 5 acizi graşi nesaturaţi (incluzand acizi esenţiali precum acizii linoleic şi alfa-linoleic); fitosteroli; o gama larga de carotenoizi, cu efect antioxidant puternic, inclusiv betacarotena si zeaxatina luteină; numeroşi pigmenţi fenolici (fenoli). 

Mod de administrare:se consuma zilnic 20-30 g de fructe

Prezentare:500g.

Producator: Sano Vita S.R.L

Stiati ca:Goji este o sursă naturală de energie pentru corpul uman şi pe termen lung ajută la creşterea longevităţii. Fructele goji comercializate provin din munţii Himalaya din Tibet.Fructele de goji contin 21 de minerale: fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, selenium, fosfor, germaniu s.a.; 18 aminoacizi (mai mult decat polenul) care formeaza un bloc de proteine si contin 8 substante esentiale vietii; 6 vitamine esenţiale - contine in cantitati foarte mari vitamina C, vitaminele B1, B2, B6 si vitamina E - foarte rar intilnit in alimente; 8 polizaharide (31% din greutatea fructului) şi 6 monozaharide; 5 acizi graşi nesaturaţi (incluzand acizi esenţiali precum acizii linoleic şi alfa-linoleic); fitosteroli; o gama larga de carotenoizi, cu efect antioxidant puternic, inclusiv betacarotena si zeaxatina luteină; numeroşi pigmenţi fenolici (fenoli). Eficient in cure de slăbire şi combaterea celulitei. Fitosterolii au un rol important in menţinerea nivelului colesterolului la un nivel cat mai mic, inhiband absorbţia lui intestinală. Conţinutul de geranium creşte abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie in lupta contra cancerului.Stimulează producerea şi reproducerea celulelor sangelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor. Este folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză.

Stimulează nivelul energetic şi buna dispoziţie. Ajută la imbunătăţirea performanţei sexuale şi a fertilităţii conform unei vorbe străvechi din Tibet călătorul care ştie că nu va ajunge curand acasă nu trebuie să consume goji! 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 38,50Lei
  • Fără TVA: 38,50Lei

Etichete: goji, sano vita, imunitate, longevitate, tumori, antioxidant, intareste inima, ficat, rinichi, ochi, sistem osos, cure slabire,