Ginkgo120Stem

Ginkgo120Stem

Descriere:Ginkgo120Stem este un remediu natural care mentine capacitatea de concentrare, memorare si ajuta la conservarea functiei cognitive odata cu inaintarea in varsta.

Compozitie:Extract hidroalcoolic din frunze Ginkgo Biloba,pulbere de Ginseng chinezesc radacina,Ginseng Siberian,pulbere Alga AFA,Ganoderma,Ashwagandha radacina,pulbere Chlorella,pulbere de Spirulina.

Efecte:Contribuie la sustinerea capacitatii de concentrare si memorare si la conservarea functiei cognitive odata cu înaintarea în vârsta,îmbunatatirea microcirculatiei sangvine periferice, atenuând senzatiile de “tiuit în urechi”, ameteli si de “mâini si picioare reci”,starea de bine, protejând organismul de stres, neutralizarea efectelor radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbatrânire celulara,mentinerea vederii normale,regenerarea celulara.

Actiune:Ginkgo120Stem se poate utiliza ca tratament natural pentru desfasurarea normala a proceselor cognitive care tin de memorie,stresul psihologic,boli neurologice,circulatie periferica deficitara,tulburari de vedere,Alzheimer,Parkinson,amnezie,depresie,stres pshihologic,boli neurodegenerative.

Mod de administrare:O capsula pe zi.

Prezentare:70 capsule.

Producator:Herbagetica.

 

 

 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 2938
  • Producător: Herbagetica
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 58,00Lei
  • Fără TVA: 58,00Lei

Etichete: ginkgo 120 stem, herbagetica, circulatie, memorie, stres