Gemoderivat mladite de catina rosie

Gemoderivat mladite de catina rosie

Descriere: Gemoderivat din mladite de catina rosie (Tamarix ramossisima) pentru anemie hipocroma si normocroma, trombocitopenii de diverse etiologii si sindroame hemoragice trombocitopenice, leucopenie,.

Compozitie: O doza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de catina rosie.

Efecte: Stimulatorie a hemapoiezei (formarea hematiilor si a trombocitelor), hepatoprotectoare, hemostatica, hipocolesterolemianta, reglatoare a formarii de leucocite, antianorexica, carminativa.

Recomandari: Anemie hipocroma si normocroma, trombocitopenii de diverse etiologii si sindroame hemoragice trombocitopenice, leucopenie, hepatite virale cu cytomegalovirus si virus Epstein - Barr, anorexie si meteorism (in special la sugari si la copii mici), hipercolesterolemie.

Contraindicatii: Nu au fost semnalate pana acum.

Precautii: In sarcina, perioada de alaptare si la copii cu varste de la 1 luna pana la 7 ani numai cu avizul medicului.

Administrare: Adulti: 1 doza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inaintea meselor principale. Copii de 1 luna: 5-10 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa. Copii intre 1-6 luni: 10-25 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa. Copii intre 6-12 luni: 15-30 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa. Copii peste 1 an: 20-50 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa. Preparatul se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se paoate asocial si cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii varsta, etc.

Prezentare: 30 monodoze a 1,5 ml.

Producator: Hofigal Export Import S.A

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 13,50Lei
  • Fără TVA: 13,50Lei

Etichete: gemoderivat mladite de catina rosie, hofigal, anemie, ficat, colesterol