Favicolonsan ceai

Favicolonsan ceai

Descriere: Favicolonsan ceai sporeste imunitatea, 80% din imunitatea de aici provine cand bacteriile sanatoase au un ascendent fata de cele patogene, insănătoşeşte flora intestinală (al doilea ficat). Când raportul este invers, probabil datorită alimentaţiei nesănătoase, care creează dezordini stomacale, depozite de toxine, urmare a consumului de antibiotice, stresului etc, vă puteţi întâlni cu simptome, precum: constipaţie, diaree, gaze, balonare, hemoroizi, cancer de colon.

Efecte:Este un amestec special de plante cu efect emolient, calmant, in acelasi timp revigorant si tonic, asigura dezintoxicarea organismului prin reglarea tranzitului intestinal. O clismă pe zi reface şi însănătoşeşte flora intestinală, asigură 80% din imunitate, stimulează sinteza vitaminelor B şi K, are rol digestiv şi metabolic. Ajută la îndepărtarea senzaţiei de foame, a durerilor de cap şi de încheieturi, scade febra, inlătură senzaţia de balonare, gaze, dureri abdominale. Este o terapie blândă, nu irită, nu dă obisnuinţă.

Ingrediente: coada pisicii, iarba fecioarelor, iarba cucului, drăgaică, cireşică, şiruşliţă, gorun.

Mod de preparare: La o lingură de plantă se adaugă un litru de apă clocotită. Se acoperă şi, după 15-30 de minute, se strecoară.

Mod de utilizare: cu irigatorul.

Mod de prezentare: punga 150 grame.

Producator: Favisan

 

Stiati ca :D-na doctor Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer .

D-na doctor Virginia Faur a prescris urmatoare schema de tratament cu rezultate benefice pentru:hemoroizi

Dimineata:MANGAN-CUPRU OLIGOSOL (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale, dimineaţa, pe nemâncate sau la 5 minute după micul dejun.

Intre mese:NUTRISAN SALV (ceai de circulaţie): 1-2 ceaiuri/zi; o linguriţă pulvis.

NUTRISAN FVS1 (ceai tonic): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de pulvis.

NUTRISAN HC (ceai hipocolesterolemiant): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de plantă pulvis.

Inaintea meselor:FORTIFIANT C (polivitamină naturală): 1/2 linguriţă, cu apă sau ceai.

Dupa mese:COMPLEX DIGESTIV: 1/2 linguriţă, cu puţină apă sau 2 capsule. ARGILĂ (depurativ, mineralizant).TONIC FVS1 (fortifiant, digestiv): 1-2 linguri/zi.

Inainte de culcare:CLISMA CU CEAI COLONSAN.SALVAMIN (cremă de circulaţie): se masează tălpile şi picioarele până la glezne, apoi se face un duş rece, timp de un minut.

În cazul hemoroizilor sângerânzi, schema se completează cu:TINCTURĂ DE TRAISTA CIOBANULUI: 40 de picături, de 3 ori/zi.LUCERNĂ (capsule): o capsulă, de 3 ori/zi.CREŢIŞOARĂ & TRAISTA CIOBANULUI & COADA ŞORICELULUI (capsule): o capsulă, de 3 ori/zi.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
1 Product(s) Sold
  • 10,20Lei
  • Fără TVA: 10,20Lei

Etichete: favicolonsan, favisan, remediu naturist, asigura dezintoxicarea organismului, ceai, cancer, colon, tratamente hemoroizi