Faringoplant comprimate

Faringoplant comprimate

Descriere:Faringoplant pentru raceala comuna, faringita,traheita, amigdalita, bronsita, pneumonie, viroze respiratorii, sinuzite, rinite, gingivite.

Compozitie: Propolis. Denumirea de “propolis” vine din limba greacă şi, într-o traducere aproximativă, ar însemna “partea din faţă a cetăţii”. De ce tocmai această denumire? Pentru că albinele care produc această substanţă o folosesc pentru consolidarea, căptuşirea şi izolarea stupului, care devine astfel o adevărată cetate. În contact cu apa din precipitaţii, propolisul se întăreşte şi devine dur şi impermeabil ca piatra, nepermiţând umezelii să pătrundă în stup. De asemenea, propolisul este un antiseptic foarte puternic, anihilând bacteriile, ciupercile parazite şi chiar virusurile, creând un mediu aproape perfect steril. Atunci când pătrunde un prădător în stup, cum ar fi rozătoarele mici, acesta este ucis de veninul albinelor şi apoi este învelit în ceară şi propolis, împiedicând astfel descompunerea lui şi infectarea mediului ambiant. De fapt, propolisul este un extract din mugurii arborilor (în special din mugurii de plop, dar nu numai), care este cules şi prelucrat de către albine primăvara devreme. Propolisul este aşadar, un produs de origine vegetală, care păstrează multe din proprietăţile plantelor din care a fost obţinut, fiind îmbogăţit însă cu anumite substanţe secretate de albine. Rezultatul este un cicatrizant, regenativ, antiseptic, reglator hormonal şi un stimulent imunitar de excepţie. Cătina (Hippophae Rhamnoides) Cătina conţine cea mai mare cantitate de vitamine şi minerale dintre plantele autohtone folosite în scop antiastenic şi vitalizant, conţine de asemenea acid linoleic şi linolinic care sunt antioxidanţi foarte buni. Echinacea (Echinacea purpurea ) Este o plantă foarte frumoasă şi decorativă, de peste un metru înălţime, cu flori mari şi roşii. Echinacea este renumită pentru efectele sale imunostimulatoare (polizaharidele cu greutate moleculară mare pe care le conţine intensifică fagocitoza; stimuleaza de asemenea şi imunitatea umorala dată de anticorpi specifici). Ulei volatil de mentă (Aetheroleumm Mentha) Foarte folosită din cele mai vechi timpuri, menta este bogată în ulei volatil, conţine de asemenea flavone şi taninuri. Are acţiune antispastică digestivă, carminativă, coleretică, colagogă, bronhodilatatoare şi calmantă psihoemoţional.

Efecte:Antibiotic, imunostimulent, antifebril, bacteriostastic, antiviral, antiseptic, antiinflamator, diaforeic, depurativ, analgezic, antitoxic, vitaminizant, remineralizant.

Recomandat in:Laringita, raceala comuna, faringita,traheita, amigdalita, bronsita, pneumonie, viroze respiratorii, sinuzite, rinite, gingivite, stomatite.

Administrare: Pentru adulti si copii peste 14 ani: 14 ANI: de 3-4 ori câte 1-2 comprimate pe zi. Pentru copii intre 5si 14 ani:  de 3 ori câte ½-1 comprimat pe zi. Pentru a obţine un efect optim, comprimatele se administrează sublingual, înainte de mese.

Contraindicatii: Alergie specifică la una dintre componentele produsului. Se recomandă administrarea cu prudenţă în cazul gravidelor şi a femeilor care alăptează.

Prezentare: 60 comprimate.

Producator: Dacia Plant S.R.L

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 20,50Lei
  • Fără TVA: 20,50Lei

Etichete: faringoplant, dacia plant, raceala, laringita, viroze respiratorii