Extract natural de echinacea fara alcool

Extract natural de echinacea fara alcool

Descriere:Extractul natural de echinacea fara alcool este un remediu natural pentru intarirea sistemului imunitar.De-a lungul istoriei, oamenii au folosit echinacea datorită proprietăţilor sale deosebite, popularitatea ei crescând foarte mult în secolul al XIX-lea. Echinacea purpurea a fost prima data importată în Germania în anul 1930, cercetătorii germani efectuând numeroase studii biochimice şi farmacologice pentru a-i demonstra eficienţa.În medicina tradiţională planta se întrebuinţează pentru susţinerea imunităţii organismului.

Compozitie:glicerină vegetală, echinacea.

Actiune:Extractul natural de echinacea fara alcool se poate utiliza ca tratament naturist funcţionarea în condiţii optime a sistemului imunitar la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (respirator, urinar, digestiv.).

Mod de administrare:Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 30-50 picături de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.Copii între 6 şi 14 ani: câte 20-30 picături de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.Copii între 3 şi 5 ani: câte 10-15 picături de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.Produsul poate fi administrat ca atare sau diluat în 100 ml de apă sau suc de fructe.

Prezentare:50 ml.

Producator:Dacia Plant.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 10,60Lei
  • Fără TVA: 10,60Lei

Etichete: extract natural de echinacea fara alcool, dacia plant, remediu naturist, raceli si gripe, imunitate