Extract din muguri de mesteacan pufos

Extract din muguri de mesteacan pufos

Descriere: Extract din muguri de mesteacan pufos pentru ameliorarea simptomelor din infectii ale tractului respirator, aparat osteo-articular- ajuta la remineralizarea oaselor si la ameliorarea durerilor articulare, metabolism general-ajuta la eliminarea toxinelor.

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de mesteacan pufos. Contine alcool etilic de cereale 33%.

Recomandari:sistem respirator-ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii ale tractului respirator, aparat osteo-articular- ajuta la remineralizarea oaselor si la ameliorarea durerilor articulare, metabolism general-ajuta la eliminarea toxinelor si la fortificarea organismului, cavitate bucala-ajuta la ameliorarea simptomelor din afectiuni gingivale.

Mod de administrare: adulti si copii peste 7 ani cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate 3 ml, in putina apa, o data pe zi. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Mod de prezentare: flacon 50 ml.(exista si varianta superconcentrat muguri de mesteacan pufos 15 ml pret 39.50lei)

Producator:Plant Extrakt.

Asocieri: extract din muguri de brad si extract din ghinde de stejar in paradontoza, pioree alveolo-dentara; extract din muguri de brad in rahitism si osteoporoza etc.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 3734
  • Producător: Plant Extrakt
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 22,00Lei
  • Fără TVA: 22,00Lei

Etichete: extract din muguri de mesteacan pufos, plant extrakt, oase, reumatism, infectii respiratorii