Elixir pentru articulatii cu MSM

Elixir pentru articulatii cu MSM

Descriere:Elixir pentru articulatii cu MSm fortifică și menţine sănătatea cartilajelor și mobilitatea articulaţiilor. MSM este un compus natural derivat din plante ce are efecte puternice asupra articulaţiilor este un remediu natural pentru oase.Produsul conţine un amestec unic de ingrediente premium, ce fortifică și menţine sănătatea cartilajelor și mobilitatea articulaţiilor. MSM este un compus natural derivat din plante ce are efecte puternice asupra articulaţiilor. Glucozamina și condroitina, ingredientele principale din acest produs, sunt parte integrantă a cartilajului normal uman. Substanţele active din supliment ajută la refacerea colagenului de la nivelul cartilajelor. Cu ajutorul lui, structurile cartilaginoase își menţin, în timp, elasticitatea. Produsul combină gustul delicios și natural de ananas și aromă de mango.

Compozitie:Glucozamină 1584,3mg, Condroitină 1109,0mg, MSM 633,7mg, Colagen din pește 38,0mg, Coada-calului (Equisetum arvense) 31,7mg, Armurariu (Silybum marianum) 31,7mg, Aloe vera organic 15,8mg, Turmeric (Curcuma longa) 15,8mg, Licopen 15,8mg, Acid hialuronic 9,5mg, Vitamina D3 10µg.

Actiune:Elixir pentru articulatii cu MSM se poate utiliza remediu natural pentru articulatii.Menţine sănătatea, flexibilitatea și elasticitatea articulaţiilor.Contribuie la refacerea colagenului de la nivelul cartilajelor.Contribuie la menţienerea sănătăţii ţesuturilor conjunctive din jurul articulaţiilor, inclusiv tendoane și ligamente. Contribuie la protejarea structurii, rezistenţei și functionalităţii osteoarticulare, reducând acţiunea distructivă asupra articulaţiilor a unor enzime, anticorpi, radicali liberi, toxine, substanţe proinflamatoare.Îmbunătăţește relaxarea musculară și lubrifierea articulaţiilor, ajutând astfel la creșterea rezistenţei la efort.Ajută la îmbunătăţirea aportului de oxigen și de substanţe nutritive și la reducerea acumulării substanţelor toxice în articulaţii.Contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului și fosforului și la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge.Contribuie la îmbunătăţirea performanţelor sportive.Contribuie la protejarea vaselor sangvine, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor, a mucoasei gastrointestinale și a vezicii urinare, a pielii, părului, unghiilor și a ţesuturilor pulmonare.

Mod de administrare:Câte 2 linguri (30ml) zilnic. Poate fi consumat ca atare, diluat în apă sau în alte băuturi.

Prezentare:946 ml.

Producator: Alevia

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Producător: Alevia S.R.L
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 128,00Lei
  • Fără TVA: 128,00Lei

Etichete: elixir pentru articulatii cu MSM, alevia, remediu naturist, anticorpi, radicali liberi, toxine, substanţe proinflamatoare