Detoxiplant suplu

Detoxiplant suplu

Descriere:Detoxifiant suplu inamic al toxinelor și al kilogramelor în plus. este un remediu naturist obținut din alge, cu adaos de chitosan extras din crustacee marine. Principalul său component este o algă brună numită KELP (Fucus vesiculosus), care are efecte fenomenale în curele de slăbire. Kelpul este remediul ideal pentru slăbitul constant și sigur, această algă administrată zi de zi, fiind un adevărat inamic al toxinelor și al kilogramelor în plus.

Compozitie:Kelp, chitosan,spirulina,chlorella.

Actiune:Detoxifiant suplu se poate utiliza ca tratament naturist in arderea mai intensă a caloriilor – studii științifice făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la creșterea activității glandei tiroide, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului. Ca atare, organismul va arde mai multe calorii de-a lungul zilei, ceea ce va conduce la scăderi în greutate fără schimbări semnificative în dietă.Scăderea poftei de mâncare – fibrele alimentare conținute de către Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va creea o senzație de sațietate, chiar și atunci când ingerăm cantități mai mici de alimente. Ca atare, ținerea regimurilor de slăbit este mult mai facilă atunci când sunt administrate cu puțin înainte de a mânca doze medii de Kelp.Blocarea absorbției grăsimilor saturate – fibrele conținute de către această algă brună, precum și unele polizaharide din compoziția sa, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism. Beneficiul este dublu și constă în: scăderea rației de calorii ingerate zilnic și scăderea valorilor colesterolului și trigliceridelor.Reglarea activității gonadelor – Kelpul este printre foarte puținele plante medicinale care inhibă secreția în exces a hormonilor feminini. Or formarea țesuturilor adipoase inestetice, atât la bărbați cât și la femei, precum și creșterea apetitului alimentar și a tendinței spre sedentarism, apare de foarte multe ori pe fondul hipersecreției de hormoni feminini (estrogeni). Accelerarea ușoară a tranzitului intestinal – această algă brună are și un efect laxativ, împingând materiile fecale în intestin și favorizând expulzarea lor, ceea duce la o detoxifiere mai amplă a organismului.Alte efecte benefice ale Kelpului sunt cele antitrombotice (previne formarea cheagurilor de sânge), antitumorale (induce moartea programată a celulor canceroase) și stimulente imunitare.În afară de Kelp, acest produs detoxifiant mai conține două alge de apă dulce cu un efect antioxidant extraordinar: Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) și Spirulina (Spirulina platensis). Acestea, pe lângă faptul că susțin procesele de dezintoxicare induse de Kelp, ajută organismul să se debaraseze de metalele grele (care perturbă metabolismul), mențin elasticitateaa și fermitatea țesuturilor (împiedicând lăsarea pielii, formarea cutelor etc.), previn apariția anemiei, a avitaminozelor sau deficiențelor de minerale în timpul curelor de slăbire. La toate acestea, se adaugă prezența Chitosanului, un extract obținut din chitina crustaceelor, care are efecte benefice certe în cura de slăbire, demonstrate prin studii clinice.

Mod de administrare:În cura de slăbire – se administrează câte 3 capsule înaintea meselor principale.Obezitate – se aplică modul de administrare din cura de slăbire, cu precizarea că este foarte utilă asocierea cu Detoxiplant Activ. Înainte de mesele principale, se vor lua 2-3 capsule de Detoxiplant Suplu, împreună cu 1-2 capsule de Detoxiplant Activ.Apetit alimentar excesiv – se administrează câte 2-3 capsule înaintea meselor principale și, suplimentar, câte 1-2 capsule înainte de consuma orice aliment în afara acestor mese.Colesterol mărit – se țin cure cu o durată de 6 săptămâni, timp în care se iau câte 2 capsule de Detoxiplant Suplu înainte de fiecare masă.Dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice – se administrează câte 4-8 capsule pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de 30 zile de pauză, după care se poate începe o nouă cură.Tromboflebită, tromboze recidivante – se administrează câte 9 capsule pe zi, în cure de 90 de zile, urmate de 15-30 zile de pauză, după care se poate începe o nouă cură.

Prezentare:200 capsule detoxifiant suplu

Producator:Herbagetica

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 3690
  • Producător: Herbagetica
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 61,00Lei
  • Fără TVA: 61,00Lei

Etichete: detoxiplant suplu, herbagetica, remediu naturist, laxativ, cure de slabire, senzatie de satietate