Dermogent extract

Dermogent extract

Descriere:Dermogent este o soluţie pentru uz extern cu efecte cicatrizante , antiinfecţioase şi regenerative epiteliale extrem de puternice,  inhibă dezvoltarea sau distruge ciupercile patogene, protozoarele, bacteriile şi anumiţi viruşi,  remediu de prim ajutor în tratarea rănilor şi arsurilor de gravitate mică şi medie, dar şi pentru a grăbi vindecarea intervenţiilor chirurgicale, pentru a eradica infecţiile persistente, a închide plăgile greu vindecabile.

Compozitie: Achillea millefolium (coada soricelului), chelidonium majus (rostopasca), symphytum off.(tataneasa), matricaria chamomilla (musetel), alcool etilic, apa.

Efecte (uz extern): antiseptic al pielii foarte puternic ,  antiseptic bucal şi faringian, antiseptic genital, antiinflamator puternic, antitumoral, astringent, calmant pentru piele, cicatrizant rapid, măreşte viteza de regenerare a pielii şi a mucoaselor.

Recomandari si mod de administrare: taieturi, zgarieturi, impunsaturi, muscaturi, se curata locul vatamat cu un tampon bine imbibat in preparat, dupa care se stoarce tamponul deasupra locului afectat asa incat sa se formeze o pelicula cat mai groasa de dermogent si apoi se lasa sa se usuce.
-rani infectate – un tampon de vata bine imbibat in preparat se stoarce deasupra locului afectat asa incat efectiv sa scalde zona infectata si sa ramana o pelicula de remediu care va fi lasata sa se usuce la aer liber. se fac 4-6 astfel de aplicatii pe zi.
-pentru grabirea vindecarii interventiilor chirurgicale, preintampinarea infectiilor – se aplica o compresa cu dermogent vreme de 10-15 minute, dupa care se lasa sa se usuce la aer zona tratata vreme de o ora. pentru un efect foarte rapid se vor face 2-3 aplicatii pe zi.
-intepaturi de insecte – se extrage acul (daca exista) si se aplica o compresa cu dermogent pana dispare senzatia neplacuta si se retrage inflamatia.
-afte, gingivita – gargara cu remediul diluat inm apa in proportia 1:3 – 1:5.
-acnee – seara, inainte de culcare, dimineata si de cate ori apare transpiratia puternica la nivelul fetei, se curata fata cu vata inmuiata in preparat. pentru persoanele cu un ten mai uscat este absolut necesar sa se foloseasca un unguent (pe cat posibil natural) la un sfert de ora dupa spalarea facuta cu dermogent.
-hemoroizi – aplicatii cu vata umezita cu dermogent nediluat sau diluat pana la maxim 1:2, eventual urmata de aplicarea unui unguent cu tataneasa sau galbenele. in cazul hemoroizilor sangeranzi si puternic iritati se utilizeaza o dilutie mai mare 1:4, 1:5.
-varice – pensulari de 2-3 ori pe zi cu dermogent nediluat, urmate dupa aceea, eventual la un sfert de ora, de aplicarea unui unguent cu galbenele.
-tromboflebita – pensulari de 2-3 ori pe zi cu dermogent.
-anexita – aplicatii pe zona inferioara a abdomenului de comprese bine imbibate in dermogent.
-eczeme infectioase – pensulari de 2-3 ori pe zi cu dermogent nediluat (in cazul eczemelor uscate pensularea va fi urmata la 15 minute de ungerea cu un unguent cu galbenele).
-eruptii cutanate – tamponari cu vata umezita pana dispare senzatia neplacuta. daca aceasta persista, se vor pune comprese reci cu dermogent diluat in proportia 1:2 – 1:4.
-tumori exteriorizate – comprese cu dermogent pe o perioada indelungata (minim o ora pe zi), eventual si in timpul noptii.
-cicatrici cheloide – tamponari succesive de 3-4 ori cu dermogent dupa care se lasa minim o ora sa se usuce in aer liber zona afectata.
Tricomoniaza, candida:

-la barbati: tamponari cu vata foarte bine imbibata (asa incat sa permita un gen de „spalare” cu tinctura a zonei afectate) de 2 ori pe zi – numai atunci cand gravitatea leziunilor existente permite acest lucru. in fazele acute se va folosi unguentul de galbenele si propolis si spalaturile cu tinctura diluata 1:10, micsorand apoi dilutia pana se ajunge la folosirea tincturii pure.

-la femei: cu un irigator se fac spalaturi cu tinctura diluata cu apa 1:5 sau, cand gravitatea leziunilor produse de infectie permite aceste lucru, se introduce tinctura diluata cu apa in proportia 1:2 sau chiar nediluata, cu ajutorul unei seringi din plastic (evident, fara ac) si se mentine intravaginal cca. 15 minute. in fazele acute se va folosi unguentul de galbenele si propolis in paralel cu tinctura in dilutii mari (1:10 sau chiar mai mult), marind gradat concentratia de tinctura pe masura ce starea tesuturilor permite aceasta

Precautii si contraindicatiii: Nu se aplica  pe rani deschise, pe tesuturi sau mucoase iritate.

Prezentare: Sticla 50 de ml.

Producator: Dacia Plant S.R.L

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
2 Product(s) Sold
  • 17,00Lei
  • Fără TVA: 17,00Lei

Etichete: dermogent extract, dacia plant, hemoroizi, varice, eczeme, eruptii, anexita