Antiseptic Cream, Himalaya Herbal

Antiseptic Cream, Himalaya Herbal

Descriere:Crema antiseptica este un remediu naturist pentru sanatatea pielii.Antiseptic Cream este o crema liniştitoare cu acţiune antibacteriena şi antifungice. Este un tratament excelent pentru tăieturi, răni, arsuri, erupţii cutanate, leziuni ale pielii şi infecţii fungice.

Compozitie:aloe vera, prunus amygdalus, rubla cordifolia, yashad bhasma, vitex negundo, tankana, (acid folic, vitamina E, zinc)

Actiune:Crema antiseptica este un tratament naturist care se poate folosi ca adjuvant la cicatrizarea ranilor, arsurilor, infectii bacterene, infectii fungice ale pielii, acnee, reface tesuturile, astringent, antifungic, antibacterian, antiseptic local, vindecarea ranilor.

Efecte:Antiseptic cream este un remediu naturist care are urmatoarele efecte:Aloe vera (Barbados Aloe, Kumari): actioneaza antibacterian si astringent. Acesta accelerează vindecarea suprafetelor vatamate.Prunus amygdalus (Almond, Vatada): a fost cunoscut pentru efectul său astringent. Este dovedit utilă în răni si erupţii cutanate. Vitex negundo (Five-leaved Chaste Tree, Nirgundi): extract de ulei are prprietati anti-inflamatorii şi anti-infecţioase. Rubia cordifolia (Indian Madder, Manjistha): Acesta este creditat cu proprietăţi astringente şi antiseptice, antibacteriene şi antialergice. Yashad bhasma (Zinc Calx): Este util în tratamentul unui număr de tulburări ale pielii. Studiile au arătat că accelerează vindecarea rănilor. Tankana (Sodium Biborate): astringent si antiseptic.

Mod de utilizare: prin masaj, se aplica local pe zonele afectate de 2-3 ori/zi

Prezentare:tub 20 g

Producator:Himalaya

Stiati Ca : Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi" si o puneau printre darurile funerare înmormântate împreuna cu faraonii, pentru a asigura, chiar si dupa moarte, sanatate spiritului faraonului. Cu sute de ani în urma africanii agatau planta în manunchiuri deasupra usii pentru a alunga spiritele malefice. Medici celebri ai antichitatii si personalitati istorice remarcabile au fost fascinate de puterea curativa a acestei plante.
Prima atestare "documentara" a plantei miracol aloe vera o gasim încrustata în piatra pe o placuta descoperita într-un mormânt egiptean de acum 3500 de ani.
Primul tratat medical antic care mentioneaza planta de aloe vera si efectele ei vindecatoare se numeste "Papyrus Ebers" si se estimeaza ca a fost redactat în jurul datei 1553-1550 î.d.H.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
1 Product(s) Sold
  • 13,00Lei
  • Fără TVA: 13,00Lei

Etichete: Antiseptic Cream, Himalaya Herbal