Crema antiacnee cu salvie

Crema antiacnee cu salvie

Descriere: Crema antiacnee cu salvie  pentru acnee, antimicrobiana, antifungica, tratament naturist acnee.

Compozitie: Ulei de salvie si sulf.

Efecte: Crema antiacneea cu salvie este un remediu naturist cu actiune antimicrobiana si antifungica care contine sulf, acid salicilic, triclosan, ulei de salvia. Aceste ingrediente sunt incorporate intr-o baza usoara de crema-gel. Efectul preparatului este completat de prezenta vitaminelor A, E si B6.

Mod de utilizare: Crema se aplica seara, pe pielea curata, dupa ce aceasta a fost stearsa mai intai cu un tampon de bumbac imbibat cu Lotiune antiacnee cu ulei de salvia.

Prezentare: 100 ml.

Producator: Cosmetic Plant Prodcom S.R.L

Siati ca :Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer.

D-na doctor Virginia Faur a gandit o schema de tratament cu rezultate benefice pentru acnee:

Uz intern: Favicomplex P (2/3/1): 40 ml, de 1-3 ori pe zi.Tinctură de trei fraţi pătaţi: 20-40 de picături, de 3 ori pe zi.Brustur (capsule): 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Uz extern:Loţiune pentru spălare şi tonifiere (genţiană şi zinc) 2 în 1.Gel hidratant pentru coşuri (genţiană şi zinc):.Demachiant purificator.ACTIVA – soluţie pentru puncte negre.VIRGINIA – cremă uscată cu vitamina A şi E.Favi beauty (mască de frumuseţe cu argilă).Tinctură de răşină de brad: 1-2 pic., se ung coşurile de 2-3 ori/zi.

 

 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 10,50Lei
  • Fără TVA: 10,50Lei

Etichete: crema antiacnee salvie, cosmetic plant, cosuri, antimicrobian, antifungic