Coenzima Q10 200 mg intensiv

Coenzima Q10 200 mg intensiv

Descriere:Coenzima q10 200 mg intesiv pentru colesterol, insuficienta cardiaca, diabet, tumori, tensiune, oboseala.Coenzima Q10 imunomodulator si antianemic remediu naturist pentru producerea energiei în organism și pentru îmbunătățirea funcției mușchiului cardiac.Coenzima Q10 de la Alevia este de origine japoneză, fiind cea mai eficientă la nivel mondial dintre toate tipurile de Q10 care se produc. Coenzima Q10 este prezentă în special în celulele inimii, ficatului și creierului. Este esenţială pentru producerea energiei în organism şi în celulele cardiace. De asemenea, asigură energia necesară activităţii ritmice a inimii. Protejează inima şi o ajută să se contracte eficient şi să aibă un ritm normal. Administrarea Q10 îmbunătăţește funcţia mușchiului cardiac, fără efecte secundare; în schimb absenţa ei conduce la slăbirea inimii. Îmbunătăţeşte starea generală de sănătate a persoanelor cu afecţiuni cardiace. Protejează fibra nervoasă şi este un antioxidant puternic. Este eficientă în lupta împotriva cancerului. Odată cu vârsta, nivelul de coenzima Q10 scade în organism și se recomandă suplimentarea acesteia.

Compoziție:Coenzima Q10 200mg

Efecte:Coenzima Q10 se poate utiliza ca tratament naturist,deoarece are efect benefic în afecţiuni cardiovasculare: hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă, angină pectorală, accidente vasculare cerebrale, hipercolesterolemie, aritmii.Măreşte cantitatea de energie, optimizând activitatea fizică şi psihică.Efect benefic în cancer şi diabet.Asigură energia necesară activităţii ritmice a inimii. Protejează muşchiul cardiac şi creşte toleranţa la efort şi stres.Re-energizează organismul, crescând capacitatea ş vigoarea psihică şi fizică.Ajută organismul să-şi păstreze tinereţea prin efectul antioxidant.Influenţează pozitiv procesele metabolice din organism.Protejează ficatul în afecţiunile hepatice cronice.Efect benefic în: oboseala, stres, migrene, infertilitate feminină şi masculină. Combate îmbătrânirea prematură

Mod de administrare:1 comprimat pe zi. La recomandarea medicului, se pot administra până la 2 comprimate pe zi.

Prezentare:30 comprimate.

Producator:  Alevia

Stiati ca:Component crucial al ciclului energetic, Coenzima Q10 reprezinta sursa de energie celulara fara de care celula nu poate sa traiasca. Ea este implicata in procesele de producere si stocare a energiei din celulele organismului pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice.Coenzima Q10 este un excelent profilactic si adjuvant in afectiuni precum cardiopatia ischemica, hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac sau ateroscleroza. Stimuleaza imunitatea organismului prin furnizarea de energie celulelor imunitare.Coenzima Q10 este un remediu naturist descoperit in 1957 si este o substanta lipo-solubila cu caracteristici de vitamina, prezenta in fiecare celula a organismului, unde indeplineste 2 functii majore: cel de producere de energie si cel de antioxidant puternic. Coenzima Q10, o substanţă naturală, produsă în organismul uman, este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.Coenzima Q 10 este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante marcate si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor. Participa in formarea centrului energetic al celulelor, avand un rol cheie in procesele intracelulare. Coenzima Q 10 functioneaza pe baza unui principiu asemanator cu cel al unei centrale energetice. Energia introdusa o data cu hrana, in urma unor procese biochimice este transformata intr-o forma accesibila si utilizabila de catre organism. Nivelul coenzimei Q10 din organism scade odata cu inaintarea in varsta. Coenzima Q10 nu este o substanta straina organismului, deoarece organismul insusi o produce, insa nu intotdeauna in cantitati suficiente! Un regim alimentar obisnuit nu poate asigura cantitatea de coenzima Q10 necesara organismului. Sursele naturale ale acesteia sunt: macroul, somonul, sardinia, inima bovina si ficatul), de aceea suplimentarea este indicata.

Dintre cele 10 tipuri de coenzime Q cunoscute, doar coenzima Q10 poate fi regasita in tesuturile corpului uman. Diferenta majora intre coenzima Q10 si alte vitamine este ca prima este sintetizata in corp, in timp ce vitaminele traditionale trebuie obtinute prin aport dietetic. Cantitatea necesara de Coenzima Q10 este produse de organism in primii 25-30 de ani de viata. In perioada de 24-28 ani, organismul ajunge la productia proprie maxima de Conezima Q10. Dupa depasirea varstei de 30 de ani, organismul diminueaza ritmul productiei de Q10 in paralel cu procesul de imbatranire. Pentru a se mentine cantitatea optima de Conezima Q10 in organism este necesar si un aport extern de Coenzima Q10 , prin utilizarea diverselor suplimentelor alimentare cu continut de Conzima Q10, care au ca efect nu doar cresterea nivelului de Coenzima Q10 din sange, dar si stimuleaza organismul sa produca conezima Q10.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 4652
  • Producător: Alevia S.R.L
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 86,00Lei
  • Fără TVA: 86,00Lei

Etichete: coenzima Q10 200 mg, alevia, tensiune, colesterol, ficat, detoxifiere, oboseala