Coenzima Q10 comprimate

Coenzima Q10 comprimate

 

Descriere: Coenzima Q10 creşte acţiunea antioxidantă şi regenerantă, oprind evoluţia proceselor degenerative,  împotriva afecţiunilor cardiovasculare este un remediu naturist . Producerea coenzimei Q10 de către organism începe să scadă după vârsta de 30 de ani. Din acest motiv, pentru a menţine cantitatea optimă de coenzimă în organism, este necesar un aport suplimentar, care să corecteze deficitul apărut la nivelul ţesuturilor şi organelor. Asocierea coenzimei Q10 cu fructele de cătină şi de afin creşte acţiunea antioxidantă şi regenerantă, oprind evoluţia proceselor degenerative,  împotriva afecţiunilor cardiovasculare, acţiunea sa fiind potenţată de uleiul volatil de roiniţă care contribuie la normalizarea funcţiei cardiace şi la stabilizarea psiho-emoţională. Produsul Coenzima Q10 Forte reprezintă un remediu eficient conceput cu scopul de a susţine din punct de vedere energetic funcţiile vitale ale organismului, corectând totodată dezechilibrele şi tulburările funcţionale care apar la acest nivel.

Compozitie: Coenzima Q10 Ubiquinona (numită şi coenzima Q10) intervine în ciclul Krebs, fiind cofactor în procesele oxidative. Ciclul Krebs reprezintă o succesiune de reacţii enzimatice, care au ca scop producerea de energie, rezultată în urma proceselor de oxidare care au loc la nivelul mitocondriilor. În urma arderilor celulare rezultă energia necesară pentru funcţionarea normală a organismului. Deficienţa de ubiquinonă produce carenţe de energie la nivelul organelor şi ţesuturilor, ceea ce determină apariţia bolilor. La nivelul miocardului, ţesut în care ubiquinona se găseşte în concentraţii mari, deficitul energetic produce slăbirea inimii şi instalarea afecţiunilor cardiovasculare.
Coenzima Q10 este un puternic antioxidant, având un rol important în neutralizarea radicalilor liberi din organism şi, de asemenea, împiedicând oxidarea colesterolului ''rău'' (LDL-colesterol), prevenind astfel apariţia aterosclerozei şi a complicaţiilor acesteia.
Coenzima Q10 îmbunătăţeşte funcţia diastolică la pacienţii trataţi cu statine (medicamente hipolipemiante şi hipocolesterolemiante), stabilizează canalele de calciu din miocard, îmbunătăţeşte eficienţa mitocondrială şi creşte cantitatea de ATP (adenozin trifosfat - reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular), stimulează metabolismul şi favorizează scăderea ponderală. Se utilizează ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor cardiovasculare, oculare, neurologice, renale, etc. Catina (Hippophae ramnoides) Fructele de cătină au de asemenea o acţiune puternic antioxidantă, datorită conţinutului bogat în vitamina C (400-1500mg%), carotenoide (α şi β-caroten, licopină, zeaxantină), seleniu, precum şi în vitaminele E şi P. În compoziţia fructelor au mai fost găsite: vitaminele B1, B2, şi PP, provitamine D, acid folic, proantociani, acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic), catechol, lipide, oligoelemente (calciu, magneziu), etc. Datorită unui mare şi variat conţinut în vitamine şi oligoelemente, cătina prezintă şi efecte puternic vitalizante, întăritoare şi regenerante. Uleiul volatil de roinita (Melissae aetheroleum) este alcătuit din: citral, citronelal, citronelol, geraniol, neral, linalool, 1,8-cineol; componente cu acţiune calmantă, sedativă, antiinflamatoare şi hipotensivă. Contribuie la normalizarea funcţiei cardiace şi la reglarea psiho-emoţională. Paducel flori (Crataegus monogyna, C. oxyacantha). Florile de păducel sunt un adevărat elixir în bolile cardiovasculare, motiv pentru care este una din cele mai folosite plante din Europa, unde aceste afecţiuni constituie cauza unu de mortalitate. Utilizat ca remediu terapeutic din cele mai vechi timpuri, păducelul îşi datorează eficienţa complexului de principii active alcătuit din: flavonozide (hiperozidă, rutozidă, kaempferol, vitexină), proantocianidoli, taninuri catehice (catechol şi epicatechol), flobafene, acizi triterpenici (ursolic, oleanolic, crategolic), cumarine (esculetozidă), acizi fenolici (cafeic şi clorogenic), amine, aminopurine, β-sitosterol, substanţe bioactive cu acţiune vasodilatatoare coronariană, antihipertensivă, β-blocantă şi cardiotonică. Fructe de afin (Vaccinium myrtillus). Afinul este un arbust care creşte în regiunile alpine la altitudini de până la 2000-2500m. Fructele, de culoare negru-albăstrui au o compoziţie bogată în: antocianozide (mirtilozidele A şi B), flavone (hiperozidă şi quercitrozidă), procianidoli şi resveratrol, substanţe bioactive cu acţiune puternic antioxidantă, capilaroprotectoare şi vasoprotectoare, inhibă agregarea plachetară, captează radicalii liberi, stimulează sinteza de rodopsină şi îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi irigarea ochiului, putând fi administrat ca adjuvant atât în afecţiuni oculare degenerative (glaucom, cataractă, retinopatie diabetică, degenerescenţă maculară) cât şi pentru adaptarea vederii la lumina nocturnă, mărind acuitatea vizuală.

Actiuni: Produsul Coenzima Q10 este un tratament naturist  si este foarte bun energizant, antioxidant, neutralizează radicalii liberi şi împiedică procesele degenerative, vasodilatator coronarian, antihipertensiv, normalizarea funcţiei cardiace, stabilizează canalele de calciu din miocard, îmbunătăţeşte funcţia diastolică la pacienţii trataţi cu statine, capilaroprotector şi vasoprotector, inhibă agregarea plachetară, îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi irigarea ochiului, măreşte acuitatea vizuală, creşte eficienţa mitocondrială, stimulează metabolismul şi favorizează scăderea ponderală,  vitaminizant, întăritor, regenerant.

Recomandat in: Produsul Coenzima Q10 este un remediu naturist si se foloseste ca adjuvant în: insuficienţă cardiacă cronică, cardiomiopatie,  angină pectorală, prolaps al valvei mitrale, boli coronariene, hipertensiune arterială, degenerescenţă maculară, glaucom, cataractă, retinopatie diabetică, boala Alzheimer, tumori mamare, sindromul de oboseală cronică, boli mitocondriale, distrofii musculare, Parkinson, insuficienţă renală, reumatism cronic degenerativ, convalescenţă, geriatrie.

Administrare: Adulţi - câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese.

Recomandari speciale: In cardiopatie se pot lua doze cuprinse intre 100-600mg pe zi (maxim 6 comprimate pe zi), divizate in mai multe administrari.In parkinson se pot lua doze cuprinse intre 300-1000 mg pe zi(maxim 10 comprimate pe zi), divizate in mai multe administrari.

Contraindicatii: In sarcină şi alăptare se administrează numai cu recomandarea medicului.

Reactii adverse: produsul este în general bine tolerat.

Prezentare: 60 comprimate.
Producator: Dacia Plant

Stiati ca:Component crucial al ciclului energetic, Coenzima Q10 reprezinta sursa de energie celulara fara de care celula nu poate sa traiasca. Ea este implicata in procesele de producere si stocare a energiei din celulele organismului pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice.Coenzima Q10 este un excelent profilactic si adjuvant in afectiuni precum cardiopatia ischemica, hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac sau ateroscleroza. Stimuleaza imunitatea organismului prin furnizarea de energie celulelor imunitare.

Coenzima Q10 a fost descoperita in 1957 si este o substanta lipo-solubila cu caracteristici de vitamina, prezenta in fiecare celula a organismului, unde indeplineste 2 functii majore: cel de producere de energie si cel de antioxidant puternic. Coenzima Q10, o substanţă naturală, produsă în organismul uman, este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.Coenzima Q 10 este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante marcate si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor. Participa in formarea centrului energetic al celulelor, avand un rol cheie in procesele intracelulare. Coenzima Q 10 functioneaza pe baza unui principiu asemanator cu cel al unei centrale energetice. Energia introdusa o data cu hrana, in urma unor procese biochimice este transformata intr-o forma accesibila si utilizabila de catre organism. Nivelul coenzimei Q10 din organism scade odata cu inaintarea in varsta. Coenzima Q10 nu este o substanta straina organismului, deoarece organismul insusi o produce, insa nu intotdeauna in cantitati suficiente! Un regim alimentar obisnuit nu poate asigura cantitatea de coenzima Q10 necesara organismului. Sursele naturale ale acesteia sunt: macroul, somonul, sardinia, inima bovina si ficatul), de aceea suplimentarea este indicata.

Dintre cele 10 tipuri de coenzime Q cunoscute, doar coenzima Q10 poate fi regasita in tesuturile corpului uman. Diferenta majora intre coenzima Q10 si alte vitamine este ca prima este sintetizata in corp, in timp ce vitaminele traditionale trebuie obtinute prin aport dietetic. Cantitatea necesara de Coenzima Q10 este produse de organism in primii 25-30 de ani de viata. In perioada de 24-28 ani, organismul ajunge la productia proprie maxima de Conezima Q10. Dupa depasirea varstei de 30 de ani, organismul diminueaza ritmul productiei de Q10 in paralel cu procesul de imbatranire. Pentru a se mentine cantitatea optima de Conezima Q10 in organism este necesar si un aport extern de Coenzima Q10 , prin utilizarea diverselor suplimentelor alimentare cu continut de Conzima Q10, care au ca efect nu doar cresterea nivelului de Coenzima Q10 din sange, dar si stimuleaza organismul sa produca conezima Q10.

 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
1 Product(s) Sold
  • 60,50Lei
  • Fără TVA: 60,50Lei

Etichete: coenzima Q10, dacia plant, remediu natural, infertilitate, obezitate, hipotiroidie, hipertensiune arteriala, menopauza