Ceai ginecologic

Ceai ginecologic

Descriere:Ceaiul  Ginecologic pentru metroragii, hemoragii uterine,metrite,inflamatii ale uterului, anexite, inflamatii ale ovarelor, dismenoree, leucoree, vaginite, infectii cu Trichomonas vaginalis si pentru mentinerea unei igiene locale.

Compozitie:Iasomie-Phyladelphus coronarius, Galbenele-Calendula officinalis, Cretisoara-Alchemilla vulgaris,Coada-soricelului-Achillea millefolium, Traista -ciobanului-Capsella bursa pastoris, Salvie-Salvia officinalis, Urzica- alba-Lamium album;

Actiune: antiinflamatoare, antiseptica, antispastica, antipruriginoasa, antitrichomonazica.

Mod de administrare:Intern:- infuzie din 1-2 doze la 200 ml apa fierbinte. Se beau trei ceaiuri pe zi in care se adauga 1 lingurita Tinctura Ginecologica. Cura dureaza 3 saptamani. Extern:- se fac spalaturi vaginale cu infuzie sau decoct de Ceai Ginecologic din 4-6 doze ceai la 1 litru apa, in care se adauga 1 lingura Tinctura Ginecologica. Tinctura Ginecologica si Ceaiul Ginecologic se poate asocia sau inlocui cu capsule Hyper Gin.In caz de tricomoniaza se mai aduga la infuzie 1 lingura Tinctura Galbenele.

Efecte:Adjuvant in : metroragii (hemoragii uterine), metrite (inflamtii ale uterului), anexite (inflamatii ale ovarelor), dismenoree, leucoree, vaginite, infectii cu Trichomonas vaginalis si pentru mentinerea unei igiene locale.

Prezentare:cutie cu 20 plicuri a cate 1.2 g

Producator: Hypericum

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 3,80Lei
  • Fără TVA: 3,80Lei

Etichete: ceai ginecologic, hypericum, remediu natural, hemoragii, antiinflamator, antiseptic, hemoragii uterine, antiseptic, metroragii