Ceai de dud

Ceai de dud

Descriere: Frunzele de dud contin fitosterol-glicozide, taninuri, acid aspartic, acid folic, acizi organici, saruri organice de calciu si saruri minerale fiind bogate in principii bioactive avand actiune astrigenta, amtiseptica, remineralizanta, usor hipoglicemianta si usor diuretica.

Indicatii:Frunzele de dud sunt cunoscute ca fiind un remediu bland al diabetului.Se foloseste ca adjudvant in diabetul noninsulino-dependent, in afectiuni digestive(enterite acute ca astrigent -antiseptic) si hepatice.

Mod de administrare: Ceaiul de dud se prepara prin infuzarea a 1 - 2 plicuri x 1,0 g timp de 5 - 10 minute in 250 ml apa fierbinte. Se consuma sub forma de infuzie neindulcita, calda sau rece, de 2-3 ori pe zi, pana la 1 - 2 litri sau ori de cate ori este nevoie.

Mod de prezentare: 25 plicuri a 1g.

Producator:  Stef mar

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 3,50Lei
  • Fără TVA: 3,50Lei

Etichete: ceai de dud, fares, remediu natural, diabet, antiseptic, astrigenta, amtiseptica, remineralizanta