Cartilaj de Rechin

Cartilaj de Rechin

Efecte: Cartilaj de rechin pentru oase,osteoporoza, imunitate, intareste articulatiile.Cartilaj de rechin este un remediu naturist care ajuta la mentinerea cartilajului articulatiilor umane in bune conditii si suprima reactia inflamatorie a organismului.
Cartilajul de rechin contine 740 mg de substanta activa in fiecare capsula. Este o sursa naturala de proteine si carbohidrati, contine mineralele necesare (este o sursa bogata in calciu si fosfor si de aceea este recomandat in special femeilor dupa menopauza).
Ajuta, de asemenea, la prevenirea modificarilor degenerative si la orpirea neoformatiei nedorite de vase sanguine, care alimenteaza celulele canceroase si are o influenta pozitiva asupra sistemului imunitar al organismului.

Recomandari: Cartilaj de rechin este un tratament naturist recomandat in  mentinerea sanatatii sistemului osos, combaterea manifestarilor osteoporozei, controlul reumatismului, recuperarea dupa traumatisme articulare sau osoase, prevenirea modificarilor degenerative premature, intareste articulatiile si creste imunitatea la nivelul sistemului osos, sustine imunitatea organismului, mentine functionarea corecta a cartilajelor si articulatiilor, sprijin total pentru sportivi in special de performanta, femei la menopauza, persoane varstnice, persoane in tratament cu corticoizi, in perioade de refacere dupa traumatisme osoase, favorizeaza procesele antiinflamatoare,
  
Compozitie:Cartilaj de rechin 740 mg

Mod de administrare:4 capsule zilnic inaintea meselor

Prezentare:  flacon cu 100 de capsule

Producator:  Walmark Romania S.R.L

Stiati ca:  Rechinii sunt specia de pe planeta Pamant cel mai putin vulnerabila la boala canceroasa. Secretul fenomenalei imunitati a acestor animale sta in scheletul lor, format din tesuturi cartilaginoase, si nu din oase, ca la ceilalti pesti. Un "secret" transformat in marea speranta a tratamentului anticancer .

Rechinii sunt printre rarele animale care au "supravietuit", cu foarte putine modificari, inca din vremea dinozaurilor. Ei exista in oceanele lumii de peste 420 de milioane de ani, iar rezistenta lor la imbolnaviri, la schimbarile de clima si la alti factori de mediu ostili este fenomenala, uimindu-i pe biologi. Cartilajul din care este facut scheletul lor este un tesut usor, elastic si extrem de rezistent, menit sa absoarba socurile si sa le protejeze corpul de raniri. Neavand maduva osoasa ca si celelalte animale vertebrate, cartilajul rechinilor mai are un rol: acela de "fabrica" de celule ale sistemului imunitar si de substante cu rol in apararea organismului.

Popularitatea extraordinara a cartilajului de rechin se datoreaza unui medic si profesor universitar american, dr. William Lane, care a publicat in 1992 o carte cu un rasunet uluitor: "Rechinii nu fac cancer!"Studii de ultima ora arata ca eficienta cartilajului de rechin poate creste uimitor de mult atunci cand este administrat in anumite combinatii cu alte remedii, vegetale si minerale. Prin utilizarea produselor naturiste pe bază de cartilaj de rechin s-au obţinut, în primul rînd, rezultate spectaculoase în multe boli ce au ca suport angiogeneza, precum: psoriazis, artroze, poliartrită reumatoidă, retinopatie diabetică. Cele mai spectaculoase rezultate au fost consemnate în reumatisme, prin efectul antiinflamator pe care îl exercită mucopolizaharidele care se află în cartilajul de rechin, alături de proteinele cu efect antiangiogenetic şi de sărurile fosfo-calcice.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 92,00Lei
  • Fără TVA: 92,00Lei

Etichete: cartilaj rechin, walmark romania, tumori, radioterapie, osteoporoza, dureri articulare, imunitate