Cardiozyme

Cardiozyme

Descriere: Cardiozyme este un remediu naturist pentru sanatatea inimii. Asocierea dintre coenzima Q10 şi resveratrol acţionează sinergic pentru sănătatea sistemului cardiovascular. Coenzima Q10 Alevia este de origine japoneză, cea mai bună la nivel mondial. Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea energiei in organism si in celulele cardiace. Asigura energia necesara activitatii ritmice a inimii si o ajuta sa se contracte eficient. Protejeaza fibra nervoasa si este un antioxidant puternic. Este eficienta in lupta impotriva cancerului si pentru persoanele care iau medicatie pentru scaderea colesterolului cu statine. Resveratrolul este extract standardizat de calitate înaltă din Poligonum cuspidatum. Resveratrolul reduce riscul aparitiei bolilor de inima cu 30-40%, previne agregarea plachetara, scade vascozitatea sangelui, prevenind aparitia trombozelor, reduce nivelul colesterolului rau, si al trigliceridelor, sustine productia de oxid nitric care relaxeaza si dilata arterele, previne aparitia cardiopatiei ischemice, sustine valorile normale ale TA. In plus, are actiune puternic antioxidanta, energizanta, anti-imbatranire, antitumorala, antiinflamatoare, antialergica, neuro-protectoare.

Compoziţie per 3 comprimate: Coenzima Q10 100mg; Resveratrol 60mg (300mg Poligonum cuspidatum)

Efecte :Cariozyme are efecte benefice in bolile cardiovasculare cronice, acute:hipertensiunea arterială,insuficienţa cardiacă congestivă,angină pectorală,aritmii,recuperare post-infarct,dislipidemii,accidente vasculare cerebrale,hipercolesterolemie,prevenţia aterosclerozei, reducerea riscului apariţiei bolilor de inimă cu 30-40%,combaterea deficitului de Coenzima Q10, efect advers al tratamentului cu statine.Neurodegenerative: Parkinson, Alzheimer şi recuperarea neurologică post AVC.Hepatice (cea mai mare cantitate de CoQ10 se află în inimă şi ficat).Stări imunodeficitare.Oncologice (facilitează ciclul respirator aerob versus celule canceroase care preferă mediul anaerob).

Actiune:Cardyozyme sw poate utiliza ca tratament naturist in afecţiuni cardio-vasculare, reglarea echilibrului energetic celular, anti-îmbătrânire, neuroprotecţie,performanţă cognitivă.

Mod de administrare: 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, până la orele 18.00, preferabil pe stomacul gol sau la recomandarea medicului.

Efecte adverse: la dozele recomandate nu se cunosc.

Prezentare: 60 comprimate.

Producator:Alevia

Stiati ca:Component crucial al ciclului energetic, Coenzima Q10 reprezinta sursa de energie celulara fara de care celula nu poate sa traiasca. Ea este implicata in procesele de producere si stocare a energiei din celulele organismului pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice.Coenzima Q10 este un excelent profilactic si adjuvant in afectiuni precum cardiopatia ischemica, hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac sau ateroscleroza. Stimuleaza imunitatea organismului prin furnizarea de energie celulelor imunitare.Coenzima Q10 este un remediu naturist descoperit in 1957 si este o substanta lipo-solubila cu caracteristici de vitamina, prezenta in fiecare celula a organismului, unde indeplineste 2 functii majore: cel de producere de energie si cel de antioxidant puternic. Coenzima Q10, o substanţă naturală, produsă în organismul uman, este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.Coenzima Q 10 este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante marcate si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor. Participa in formarea centrului energetic al celulelor, avand un rol cheie in procesele intracelulare. Coenzima Q 10 functioneaza pe baza unui principiu asemanator cu cel al unei centrale energetice. Energia introdusa o data cu hrana, in urma unor procese biochimice este transformata intr-o forma accesibila si utilizabila de catre organism. Nivelul coenzimei Q10 din organism scade odata cu inaintarea in varsta. Coenzima Q10 nu este o substanta straina organismului, deoarece organismul insusi o produce, insa nu intotdeauna in cantitati suficiente! Un regim alimentar obisnuit nu poate asigura cantitatea de coenzima Q10 necesara organismului. Sursele naturale ale acesteia sunt: macroul, somonul, sardinia, inima bovina si ficatul), de aceea suplimentarea este indicata.

Dintre cele 10 tipuri de coenzime Q cunoscute, doar coenzima Q10 poate fi regasita in tesuturile corpului uman. Diferenta majora intre coenzima Q10 si alte vitamine este ca prima este sintetizata in corp, in timp ce vitaminele traditionale trebuie obtinute prin aport dietetic. Cantitatea necesara de Coenzima Q10 este produse de organism in primii 25-30 de ani de viata. In perioada de 24-28 ani, organismul ajunge la productia proprie maxima de Conezima Q10. Dupa depasirea varstei de 30 de ani, organismul diminueaza ritmul productiei de Q10 in paralel cu procesul de imbatranire. Pentru a se mentine cantitatea optima de Conezima Q10 in organism este necesar si un aport extern de Coenzima Q10 , prin utilizarea diverselor suplimentelor alimentare cu continut de Conzima Q10, care au ca efect nu doar cresterea nivelului de Coenzima Q10 din sange, dar si stimuleaza organismul sa produca conezima Q10.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 3741
  • Producător: Alevia S.R.L
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 66,20Lei
  • Fără TVA: 66,20Lei

Etichete: cardiozyme, alevia, inima, tensiune, energie, coenzima, colesterol