Carbune medicinal

Carbune medicinal

Descriere:Carbunele medicinal este un remediu naturist pentru reglarea tranzitului intestinal,parazitoze, colon iritabil.

Compozitie: fructus quercus robur 580 mg.

Actiune:Carbune medicinal este un remediu naturist util in hipercolesterolemieprimara,parazitoze intestinale, ciroza hepatica, post chimio-radio sau corticoterapiei, rectocolita ulcero heoragica, diaree cronica, sindromul de malabsortie, dismicrobism bacterian, post chirurgical profilaxia dehiscentei anastomice, sindromul dispeptic de tip gastric sau biliar, sindromul colonului iritabil cu predominanta diaree,meteorism intestinal din variate cauze, dureri abdominale, diaree apoasa care alterneaza cu constipatia, disconfort digestiv, stari de convalescenta, pregatirea examenului ecografic, prurit rebel asociat cu colostazaabsorbant al gazelor rezultate din fermentatia si putrefactia intestinala, combaterea viermilor intestinali si in tratamentul rahitismului, tonic, antipiretic, antipruriginos, antitoxic si antisaptic asupra florei intestinale

Contraindicatii: constipatia cronica hipersensibilitate la pulberea din ghinda,

Mod de administrare: adulti – 1-2 comprimate de 2-5 ori pe zi, dupa nevoie; copii – dozele se vor recomanda de medicul de familie sau pediatru.

Mod de prezentare: 40 comprimate.

Producator: Elidor.

Despre Carbune Medicinal. Cunoscut mai mult pentru proprietatile de incalzire, carbunele, in forma sa medicinala, poate ajuta la tratarea unor afectiuni ale sistemului digestiv, si nu numai. Carbunelui medicinal ii sunt recunoscute puteri vindecatoare de multa vreme, deoarece poate absorbi 29 din cele mai periculoase 30 de otravuri, ce pot ajunge in corpul uman. El contine substante active ce se numesc carbonati (de mangan, magneziu, potasiu si sodiu), dar si minerale (siliciu si seleniu). Carbunele medicinal este o pulbere neagra, fara miros, fara gust, insolubila, ce neutralizeaza produsi de fermentatie si putrefactie, bacterii si toxine bacteriene, substante toxice. Puteti sa-l beti diluat in apa, sau ca o cataplasma pe rani, infectii ale pielii, etc. Cel mai bun carbune pentru terapie este cel obtinut din lemn de tei. Pentru prepararea sa se carbonizeaza materialul lemnos intr-un mediu fara oxigen.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 5497
  • Producător: SC Elidor SRL
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 21,50Lei
  • Fără TVA: 21,50Lei

Etichete: carbune, medicinal, elidor, tranzit, intestinal, balonari, parazitoze, colon, iritabil