Gemoderivat din mladite de zmeur

Gemoderivat din mladite de zmeur

Indicatii:Gemoderivat din mladite de zmeur pentru chisturi ovariene,  remediu al tulburarilor endocrine feminine (pubertate, dismenoree si menopauza), fibrom uterin, sterilitate feminina, sindrom de hiperfoliculinemie premenstruala, mastopatie fibrochistica, metrite si vaginite, senescenta feminina. Tulburari neurovegetative premenstruale, tulburari ale libidoului. Arterioscleroza. Oligurie si litiaza urinara. Retentie hidrica. Acnee.

Actiuni:Echilibreaza secretia hormonala ovariana,organotropism pentru aparatul genital feminin;echilibreaza functiile axei hipotalamo-hipofizo-gonadice; regleaza metabolismul proteic si reechilibreaza valorile proteinelor serice; actiune antispastica uterina.

Compozitie: extract glicerohidroalcoolic 1DH din mladite de zmeur. Contine alcool etilic de cereale 45%.

Mod de administrare: 1doza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

Mod de prezentare: 30 monodoze a 1,5 ml.

Producator: Hofigal Export Import S.A

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 13,50Lei
  • Fără TVA: 13,50Lei

Etichete: gemoderivat din mladite de zmeur, hofigal, fibrom uterin, chisturi