Biomicin urinar

Biomicin urinar

Descriere: Biomicin urinar se poate utiliza remediu natural deoarece contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar.

Compozitie: ulei de floarea soarelui, ulei esenţial de şovârv, ulei esenţial de ienupăr, ulei esenţial de scorţişoară, ulei esenţial de cimbru de cultură.

Actiune: Biomicin urinar se poate utiliza tratament natural deoarece contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât şi masculin), având un spectru larg de acţiune, ajută la calmarea iritaţiilor la nivelul tractului urinar, ajută la calmarea senzaţiilor neplăcute apărute la urinare.

Mod de administrare: Copii 10-14 ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră după masă. Copii peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă. Durata unei cure este de 10-15 zile. La recomandarea medicului se pot administra 3-4 capsule pe zi, timp de 20 de zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Prezentare: 15 capsule moi.

Producator: Fares.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 24,00Lei
  • Fără TVA: 24,00Lei

Etichete: Biomicin urinar, ajută la calmarea iritaţiilor la nivelul tractului urinar, ajută la calmarea senzaţiilor neplăcute apărute la urinare.