Antalgin, Laboratoarele Medica

Antalgin, Laboratoarele Medica

Descriere: Combinatia ingredientelor acestui produs, Gheara Diavolului si salcie, calmeaza diferite dureri cum ar fi: dureri dentare, osteo-articulare, dureri de cap, si nevralgii.

Compozitie: Gheara Diavolului (Harpagophytum Procumbens) Salcie (Salix Alba)

Efecte: Antalgin se poate utiliza ca tratament naturist ,deoarece calmeaza durerile dentare, osteo-articulare, dureri de cap, nevralgii.

Mod de administrare: 2-3 capsule de 3 ori/zi, pana la disparitia simptomatologiei.

Contraindicatii: A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare:25 capsu

lProducator:  Laboratoarele Medica

Stiati ca : Gheara diavolului face parte din familia Pedaliaceae si creste in teren nisipos, in conditii foarte aride, la altitudini de 500-1000 de metri in Africa de Sud si Zimbabue. Este o planta taratoare, cu radacini tuberoase, foarte puternice, din care ies radacinile secundare. Tulpina sa este acoperita de frunze , ce cresc opozite, alcatuite din 3-5 lobi, de culoare verde, cu nuante de gri, datorita faptului ca sunt acoperite cu perisori fini, care secreta mucilagii. Floarea are forma de trompeta, colorata pe margini in nuante de la roz la violet - purpuriu, iar spre centru este galbuie si infloreste in decembrie - februarie. Fructul sau spinos are o forma aparte, de la care i se trage si numele, este oval si incapsulat intr-o coaja lemnoasa, cu doi spini centrali mari si 2 randuri laterale de 12-16 brate acoperite de tepi. Semintele sale sunt alungite si de culoare neagra. Ghiara diavolului contine harpagoside, harpagide si procumbide, zaharuri, acid oleanolic si ursolic, fitosteroli, acizi aromatici - cafeic, cinnamic si chlorogenic, flavonoide - luteolin si kaempferol. In scop fitoterapeutic este utilizata intreaga planta, care se recolteaza dupa inflorire. Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o planta originara din Sud-Estul Africii al carui nume provine de la fructele neobisnuite acoperite de gheare miniaturale. De peste o mie de ani, locuitorii desertului Kalahari utilizeaza radacina de Gheara diavolului ca remediu pentru calmarea durerilor osteoarticulare si in nasterile dificile. Sub forma de crema o foloseau in tratarea abceselor, afectiunilor pielii, ranilor. Planta a fost adusa in Europa la inceputul secolului 19 si a fost utilizata pentru stimularea apetitului, in tratarea durerilor si inflamatiilor, anginei, pirozisului. Majoritatea studiilor clinice au evidentiat numeroase substante cu rol antiinflamator si antialgic in compozitia plantei. Aceleasi studii , in care au fost implicati pacienti cu osteoartrite, reumatism si alte afectiuni articulare, au evidentiat imbunatatirea activitatii, mobilitatii, flexibilitatii sistemului osteoarticular si muscular precum si ameliorarea durerilor pana la disparitie.

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
3 Product(s) Sold
  • 7,00Lei
  • Fără TVA: 7,00Lei

Etichete: Antalgin, Laboratoarele Medica