Ulei rozmarin

Ulei rozmarin

Descriere: Ulei rozmarin este un remediu natural pentru in indigestie, constipație, prevenirea cancerului, adenom de prostată, efeminare la bărbați, herpes.

Compozitie: Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial 100%

Actiune: Ulei rozmarin se poate utiliza tratament natural pentru indigestie, atonie digestivă, constipație atonă, refacere după accidente sau boli care afectează sistemul nervos periferic, prevenirea cancerului, adjuvant în boala canceroasă, adenom de prostată, efeminare la bărbați, întârzieri în maturizarea sexuală la pubertate, diskinezie biliară, migrenă biliară, herpes, dispepsie.Uz extern: căderea părului, scalp uscat, mătreață, diminuarea stresului, refacere după traumatisme/accidente care au secționat țesut nervos perferic, neuropatie, nevralgie, paralizie facială, dureri articulare și musculare, îmbunătățirea memoriei, adjuvant în Alzheimer.

Mod de administrare: Intern: se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Prezentare: 10 ml.

Producator: Bionovativ

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 100
0 Product(s) Sold
  • 27,00Lei
  • Fără TVA: 27,00Lei

Etichete: ulei esential de rozmarin, bionovativ, sistemului circulator, concentrare, imbunatateste memoria, amelioreaza durerile