Colostrum

Colostrum

Descriere:Colostrum pentru imunitate scazuta, combate oboseala, antitumoral, reface mucoasa intestinala.Colostrum ,reface mucoasa intestinala,inarmeaza organsimul cu imunoglobulina de tip G, care reprezinta anticorpii majori produși ca rãspuns la contact cu agenții agresor este un remediu naturist care intareste sistemul imunitar.Colostrul este primul lapte, secretat timp de 2-3 zile de la nastere de catre glanda mamara. El este diferit fata de laptele propriu-zis prin continutul foarte concentrat si variat de nutrienti necesari sustinerii si constructiei sistemului imunitar la nou-nascuti. Cu o tehnologie minima de procesare (pulverizare în aer cald), Colostrum Rotta Natura este colectat din laptele vacilor în primele ore de la fatare.

Compozitie: Colostru bovin standardizat, pulbere cu 20% Ig. G - 400 mg

Efecte:Colostrum se poate utiliza ca tratament naturist deoarece intareste capacitatea de aparare a organismului prin maximizarea raspunsului imun -sustine refacerea in perioada de convalescenta,dezvoltã si protejeaza flora intestinala benefica, impiedicand pãtrunderea toxinelor în circuitul sangvin,reface mucoasa intestinala,inarmeaza organsimul cu imunoglobulina de tip G, care reprezinta anticorpii majori produși ca rãspuns la contact cu agenții agresori,reduce efectele negative ale consumului de antibiotice, citostatice si corticosteroizi,sustine organismul in perioadele de solicitare fizica si psihica .

Actiune:Colostrum este recomandat:persoanelor cu o imunitate scazuta,pentru impiedicarea recurentei infectiilor,pentru combaterea oboselii cronice,sportivilor,ca suport in terapiile antitumorale ,pentru stimularea refacerii mucoasei intestinale .

Mod de administrare:1 capsula de 3 ori pe zi, cu jumatate de orã inainte de masa Contraindicat persoanelor alergice la produse lactate.

Prezentare: 60 de capsule

Producator: Rotta Natura

 

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 29,00Lei
  • Fără TVA: 29,00Lei

Etichete: colostrum, rotta natura, remediu natural, imunitate scazuta, impiedicarea recurentei infectiilor, combaterea oboselii cronice