Coenzima Q10

Coenzima Q10

Descriere:Coenzima Q10 participă la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ. Favorizează oxigenarea celulară. este un remediu natural cu rol de protectie a inimii.

Compozitie:extract integral 100% natural din fructe de Cătină-albă-(Hippophae rhamnoides)– 147 mg, Coenzima Q10– 63 mg, maltodextrină.

Actiune:Coenzima Q10 are acțiune vitaminizantă, mineralizantă, energizantă, imunostimulatoare, antioxidantă, detoxifiantă și tonifiantă.Contribuie la reglarea nivelului de colesterol din sânge. Facilitează normalizarea tensiunii arteriale. Ajută la creșterea energiei și vitalității, sporind rezistența la efort. Participă la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ. Favorizează oxigenarea celulară. 

Mod de administrare:Pentru adulți doza recomandată este de 2 capsule pe zi, dimineața și seara, după mese. Se administrează în cure de 45 de zile care se fac de 3 ori pe an.

Prezentare:60 capsule.

Producator:  Hypericum

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
1 Product(s) Sold
  • 30,50Lei
  • Fără TVA: 30,50Lei

Etichete: coenzima Q10, hypericum, remediu natural, infertilitate, obezitate, hipotiroidie, hipertensiune arteriala, menopauza,