Acord utilizare Site

Acord privind Informaţiile şi utilizarea Site-ului


 IMPORTANT! ACESTA ESTE UN ACORD JURIDIC OBLIGATORIU (acest „Acord”). CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE DIN PREZENTUL ACORD ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE.

Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.leacuri-naturale.ro .

Operatorul site-ului www.leacuri-naturale.ro este societatea SC DAMASCHIN SRL, cu sediul in Oradea, înregistrata la O.R.C. sub nr. J05/294/2000, C.U.I nr. RO12867678

Persoanele care accesează, navigheaza pe acest site sau cumpara produse trebuie sa consulte acest regulament. Inregistrarea pe situl www.leacuri-naturale.ro implica faptul ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, precum si impicit cu primirea mesajelor electronice referitoare la produsele comercializate de noi.

Continut si drepturile de proprietate intelectuala

Utilizarea, reproducerea, distribuirea, transmisia, expunerea inscrisurilor din acest site in alte scopuri decat cele expres si legal permise este interzis fiind permis doar cu acordul scris al proprietarilor şi cu menţionarea sursei. Utilizarea oricaror informatii de pe acest site, sub orice forma, in scop comercial, fara a avea in prealabil consimtamantul scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Administratorul www.leacuri-naturale.ro îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în orice moment şi la orice interval de timp ales, are posibilitatea de a intrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site, fără vreo notificare prealabilă.

Aveţi obligaţia de a nu interveni în nici un fel asupra elementelor de securitate ale site-ului, prin modificarea informatiilor afisate, restrictionarea utilizarii site-ului, directionarea spre alte  destinatii, precum si prin orice alt mijloc prin care se denatureaza informatiile afisate sau orice fel de alte modificari.

Persoanele interesare de produsele prezentate  sunt solicitate să se asigure că produsul corespunde nevoilor sale. Verificaţi modul de prezentare si descrierea produsului pentru a stabili compatbilitatea acestuia cu necesităţile dumneavoastră. Sub raport comercial sunt agreate ca relaţii contractuale cumparator/utilizator respectiv furnizor raporturile create între utilizator şi www.leacuri-naturale.ro, raporturi reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Informatiile afişate pe site vor fi actualizate permanent si monitorizate, iar in situatia existentei unor inadvertente va rugam sa ni le semnalati. Fotografiile produselor au caracter informativ nefiind obligatoriu a fi livrate în ambalajul prezentat şi cu accesorii ce nu sunt incluse in pachetele standard. Vă rugăm să citiţi cu atenţii specificaţiile şi prospectul. Site-ul www.leacuri-naturale.ro nu genstioneaza in timp real stocul de marfa, astfel ca, in situatia in care suntem in imposibilitatea de a livra integral sau partial produsele, veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a stabili modalitatile de livrare si alte conditii.

 

 Accesarea şi utilizarea anumitor sectiuni ale website-ului poate fi restricţionată şi condiţionată de crearea unui cont personal.

Prin prezenta, se consideră că vă asumati integral responsabilitatea tuturor activităţiilor realizate prin intermediul contului pe care il creaţi pe acest site web. Utilizarea contului prin numele de utilizator şi parolă vă obligă la asigurarea confidenţialităţii acestora pentru securizarea contului dumneavoastră, respectiv a comenzilor procesate în numele dumneavoastră. Vă recomandăm să vă păstraţi aceste date cu maximă responsabilitate. Dacă securitatea contului dumneavoastră este compromisă, aveţi obligaţia să anunţaţi imediat administratorul site-ului, prin formularul de contact. www.leacuri-naturale.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate dumeavoastră sau terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Legislatie

Neintelegerile de orice fel, ce ar putea să apară între utilizatori şi administratorii www.leacuri-naturale.ro vor fi tratate gradual, încercându-se mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe această cale nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

Protectia consumatorului - condiţii pentru returnarea produselor

Conform Ordonanţei 34/2014, "consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului". Produsul ce urmează a fi returnat trebuie să fie în ambalajul original, fără să prezinte urme de deteriorare sau uzură, în caz contrar refuzându-se returnarea lui. Cheltuielile de transport aferente vor fi suportate de client. Contravaloarea produsului se returneaza dupa ce marfa a fost verificata si receptionata, in termen de 14 zile calendaristice.

 

Preţuri şi comandă

Preţurile produselor sunt exprimate în LEI şi conţin TVA. Comenzile lansate vor fi onorate numai după confirmarea lor telefonică de către reprezentantii SC Damaschin SRL

SC Damaschin SRL îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile afişate pe site, în funcţie de modificările de de piata.

 Dispozţii finale

Prin intermediul formularului de contact va rugam sa ne semnalati orice nelămuriri sau propuneri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, în legătură cu conţinutul site-ului şi respectiv în legătură cu produsele comercializate.

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau greşeli de dactilografiere, fără a anunţa în prealabil.


Ultima actualizare: Iunie 2016