Aburii naturii pentru copii

Aburii naturii pentru copii

Descriere:Solutie cu proplis pentru combatere raceli la copii.

Compozitie: extras apos de propolis, miere, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de brad, ulei volatil de portocal, ulei volatil de lamai, apa filtrata in argila alba

Actiune:Sustine imunitatea. Ajuta la mentinerea rezistentei si a capacitatii de adaptare a organismului pentru sezonul rece. Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului respirator.Amestec natural de propolis,  miere si uleiuri volatile. Este o combinaţie complexă de produse 100% naturale, toate cu rol terapeutic asupra căilor respiratorii.Propolisul  are un foarte puternic efect antibiotic si antibacterian  (propolisul extras în apă fiind singura variantă în care acesta se poate volatiliza).Pe lângă aceste două ingrediente naturale am adăugat miere şi  prin intermediul uleiurilor volatile - proprietăţile a patru plante recunoscute pentru efectul lor terapeutic: lavandă, brad, portocal, lămâi.

Mod de utilizare:INTERN:Copii peste 2 ani: Cate 1 ml solutie(30 picuri), de 2 ori pe zi. Solutia se amesteca cu cate 1 lingura de miere sau ceai si se consuma ca atare.EXTERN:
copii intre 2 si 4 ani: cate 1-1,5ml (30-45 picuri) de 3 ori pe zi;copii peste 4 ani: cate 2-2,5ml (60-75 picuri) solutie de 3 ori pe zi.Solutia, nediluata in ser fiziologic sau alte substante, se pune in aparatul de aerosli. Expunerea dureaza 3-5 minute.

Prezentare:20 ml.

Producator: Prisaca Transilvania.Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
1 Product(s) Sold
  • 20,00Lei
  • Fără TVA: 20,00Lei

Etichete: aburii naturii, prisaca transilvania, afectiuni respiratorii, antibacterian