Happy Vibe

Happy Vibe

Descriere:  Happy Vibe este un remediu naturist , un  antioxidant,  imbunatateste unele calitati cognitive.
Recomandari:  Happy Vibe este un remediu naturist recomandat ca antidepresiv ,anxiolitic,  imbunatateste managementul stresului,  imbunatateste calitatea somnului,  micsoreaza dependenta de alcool si nicotina ca si cum ar fi atentia si capacitatea de concentrare
Indicatii :  Happy Vibe este un remediu naturist care se utilizeaza ca adjuvant in:   boli somatice care apar sau se agraveaza pe fondul tulburarilor emotionale (tulburari digestive, migrena, apetit alimentar oscilant, indigestie, dispepsie, infertilitate, afectiuni tumorale),  depresie,  anxietate, sindrom anxios-depresiv,  atacuri de panica,  tulburari de somn pe fond anxios,  instabilitate emotionala,  stres,  tulburari compulsive,  iritabilitate psihica.
Compozitie:   Sunatoare (Hypericum perforatum) extract cu min. 0,3% hypericina 75mg,  Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 37,5mg,  Isop (Hyssopus officinalis) varfuri uscate pulbere 37,5mg,  Busuioc (Ocymum basilicum L) parti aeriene uscate pulbere 37,5mg,  Angelica (Angelica archangelica) radacina uscata pulbere 37,5mg,  Pelinita (Artemisia vulgaris L) parti aeriene pulbere 37,5mg,  Odolean (Valeriana officinalis) radacina pulbere 37,5mg,  Capsula tare de gelatina.
Odoleanul (Valeriana officinalis) era, fara doar si poate, cel mai folosit mijloc de alungare a spiritelor rele in medicina populara romaneasca. Odinioara era pus in turtele de grau cu care adolescentii plecau cu vitele la pascut, pentru a€œa-i feri de zburatorii, care luau vlaga si mintile, dar si pentru a-i feri de alte ispitea€. Studiile clinice arata ca aceasta planta este un puternic anxiolitic, imbunatateste somnul, reduce excitabilitatea psihica si sexuala.
Isopul (Hyssopus officinalis) este una dintre plantele biblice. In Psalmul 50 se spune: "Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati, spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi". In medicina populara este considerat un purificator psihic, o planta care alunga gandurile negre si trezeste optimismul. Studiile stiintifice au demonstrat ca partea aeriana a isopului este un puternic tonic psihic, stimuleaza capacitati cognitive cum ar fi atentia, are efect antidepresiv.
Pelinita (Artemisia vulgaris) este o planta inrudita cu Pelinul si cu Lemnu Domnului, toate trei fiind considerate adevarate antidoturi contra spiritelor rele. Adesea cele trei plante erau impletite sub forma de cununi, care erau tinute la capul celor grav bolnavi, pentru a-i ajuta sa se vindece, dar si pentru a tine disperarea si chiar durerile departe. Cercetarile medicale au demonstrat ca Pelinita este un tonic nervos si vigilizant, combate starile astenice, combate anorexia psihica.
Angelica (Angelica archangelica) mai este cunoscuta si ca a€œPLANTA CELOR 7 INGERIa€. Insasi denumirea sa stiintifica arata ca aceasta planta atrage, prin rezonanta, ajutorul si protectia ingerilor. In medicina populara romaneasca, Angelica joaca din acest punct de vedere un rol unic, acela de a€œmagneta€ pentru influentele magice benefice si nu doar de simplu exorcizant. Din punct de vedere al actiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ, avand deopotriva proprietati stimulente nervoase (datorita substantelor volatile pe care le contine) si calmante (datorita furanocumarinelor din compozitia sa). Acesti compusi, cu efect antagonic la nivelul sistemului nervos central, explica actiunea sa reglatoare.
Busuiocul (Ocimum basilicum) este o planta cu valente exorcizante, dar nu numai, foarte puternice in randul crestin-ortodocsilor. Manunchiul de busuioc, care este pus la icoanele facatoare de minuni ori care este folosit pentru stropirea cu agheasma in cadrul slujbelor, este un adevarat simbol al purificarii sufletesti si al eliberarii de rautatile a€œlumestia€. Busuiocul, conform observatiilor clinice este un stimulant al atentiei, induce stari de tonus psihic si mental, normalizeaza apetitul, asupra unora dintre pacienti are chiar darul de a induce stari de buna dispozitie si usoara euforie.
Sunatoarea (Hypericum perforatum) era folosita odinioara impreuna cu busuiocul contra a€œposedarilora€ sau, in termeni mai accesibili zilelor noastre, contra tulburarilor psihice grave. Din punct de vedere farmacodinamic, iarba de Sunatoare, administrata mai ales ca si extract, este considerata in prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.
Passiflora (Passiflora incarnata) este singura planta, din aceasta prezentare, care nu este specifica medicinii populare si magice romanesti. Traducerea denumirii sale nu este a€œfloare pasiuniia€, cum gresit este numita in diverse materiale publicitare, ci Floarea Patimilor lui Hristos. In America de Sud, de unde provine, este considerata floarea Crestinismului si este considerata un adevarat panaceu in toate tulburarile emotionale. Din punct de vedere stiintific, Passiflora este unul din cele mai bune anxiolitice si somnifere. Aceasta planta este un pretios adjuvant contra anxietatii, contra atacurilor de panica, contra insomniei si a tulburarilor conexe.
Administrare: De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cura dureaza intre 30 si 90 de zile, in functie de necesitati, fiind urmata de 10-21 de zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua.
Precautii si Contraindicatii: In cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii. Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei. Contraindicat in alaptare si sarcina.
PREZENATRE PRODUS: flacon cu 30 capsule Happy Vibe

Producator: Herbagetica

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • : 5075
  • Producător: Herbagetica
  • Cod produs: 001
  • Disponibilitate: 99
5 Product(s) Sold
  • 34,00Lei
  • Fără TVA: 34,00Lei

Etichete: happy vibe, herbagetica, depresie, anxietate, concentrare, memorie,