Afine si luteina

Afine si luteina

Descriere:  Afine si luteina Amway NUTRILITE este un remediu naturist care are la bază o formulă specială cu afine și extract de gălbenele africane. Produsul conține și DHA (acid docosahexaeonic), obţinut din ulei de ton.

Compozitie:  ulei de ton, gelatină, ulei de măsline extra virgin, agent de umezire (glicerol), extract de afine 6% (Vaccinium myrtillus), agent de glazurare (ceară galbenă de albine), maltodextrină, concentrat de cireşe Acerola 2% (Malpighia punicifolia), emulsifiant (lecitină din soia), colorant (caramel cu sulfit de amoniu), extract de portocale dulci 1% (Citrus sinensis), extract de crăiţe 0,2% (Tagetes erecta), antioxidant (D-alfa-tocoferol), aromă naturală de mentă-creaţă, zeaxantină

Recomandari:  Afine si luteina Amway NUTRILITE este un remediu naturist care conţine luteină extrasă din gălbenele africane (Tagetes erecta),conţine DHA (acid docosahexaenoic) din ulei de ton,conţine concentratul NUTRILITE de cireșe Acerola,antioxidantul antocianozide din afine ajută la menținerea corespunzătoare a funcțiilor retinei. În plus, acesta poate ajuta la stabilizarea nivelurilor sănătoase de colagen din ochi.

Indicatii:  Afine si luteina Amway NUTRILITE este un remediu naturist recomandat pentru ochi obosiţi, tensionaţi, aromă de mentă, fără adaos de îndulcitori, coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.

Administrare: 1-4 capsule pe zi, preferabil în timpul meselor

Prezentare:  flacon cu 62 capsule

Producator:  Amway Nutrilite

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 198,00Lei
  • Fără TVA: 198,00Lei

Etichete: Afine si luteina, Amway NUTRILITE, remediu naturist, ochi obosiţi, tensionaţi,