4 Femina

4 Femina

Compozitie:   1 comprimat contine :  acid folic 200 mcg (100%), crom 20 mcg(25%), extract de guarana 100 mg, pulbere din suc de anghinare 100 mg, extrat de urzica 50 mg, extract de ceai verde 50 mg

Indicatii : 4 Femina este un remediu naturist care ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime ,  efect antioxidant si hipocolesterolemiant,creste diureza ,stimuleaza arderea grasimilor si creste consumul de energie al organismului,  in reglarea glicemiei si in reducerea nivelului lipidelor serice, cresterea libidoului,  eliminarea excesului de apa din organism , diuretic ,detoxifiant si combate celulita,ajutand la pastrarea unei stari generale bune , actiune hepatoprotectoare si coleretica. 

Mod de administrare :  oral , 1 comprimat pe zi .

Mod de prezentare:cutie 28 comprimate

Producator:  Zdrovit Romania S.R.L

Despre Anghinare. Anghinarea (Cynara scolymus) este o specie de plante erbacee perenă, din familia compozitelor, genul Cynara, care înflorește vara—toamna, originară din regiunea mediteraneeană, cultivându-se pentru solzii cărnoși ai inflorescenței și pentru receptaculii florali care sunt comestibili. Anghinarea se folosește în gastronomie, în terapii, dar poate fi întâlnită și ca plantă ornamentală. Bulbul florii , se folosește cu un succes aparte în Spania și Italia în gastronomie. În Sicilia, în Italia, există chiar o sărbătoare închinată anghinării , unde se mănâncă doar mâncăruri preparate cu anghinare, zeci de tipuri de preparare. În Spania, și mai ales în regiunea de Navarra , perioada recoltării bulbului de anghinare și a altor verdețuri ale aceluiași anotimp se consideră sărbătoare a regiunii de Navarra , iar toate mâncărurile preparate în restaurante și în casele din Navarra se fac cu respectivele verdețuri , printre care anghinarea este un ingredient principal. Anghinarea are un conținut ridicat de ulei, care poate fi folosit drept combustibil-alternativ, pentru centralele termice. În medicina naturistă, la prepararea produselor naturale pe bază de anghinare, se utilizează rădăcinile de anghinare și frunzele de anghinare. Toate aceste produse sunt considerate remedii naturale excelente în tratarea și vindecarea diverselor afecțiuni ca de exemplu: afecțiuni hepatice, afecțiuni ale circulației sangvine și afecțiuni renale. De asemenea, anghinarea mai poate fi consumată și în stare proaspătă, fiind astfel apreciată pentru efectele ei vindecătoare în tratarea diareei cronice în special, precum și în tratarea diabetului, hemoroizilor, vomismentelor și migrenelor. Preparatele naturale din aghinare ajută la vindecarea constipației (sucul de anghinare), afecțiunilor ficatului (ceai de anghinare), reumatismului (ceai de anghinare).  Anghinarea prezinta numeroase efecte curative, intre care: scade colesterolul, fiind utila persoanelor cu colesterolemie crescut , faciliteaza digestia prin reglarea secretiei biliare si favorizarea eliminarii sucurilor biliare in duoden, este un bun diuretic mentinand fluxul renal si asigurand eliminarea toxinelor din organism , stimuleaza ficatul sa secrete suc bila si totodata favorizeaza eliminarea lichidului biliar acumulat in vezica biliara in timpul digestiei, fiind utila in dispepsii. De asemenea anghinarea stimuleaza regenerarea celulelor hepatice, previne aparitia cancerului de colon pentru ca radacina de anghinare contine o polizaharida asemanatoare cu amidonul, numita inulina, care ajuta la mentinerea unei flore intestinale sanatoase , este utila in afectiuni digestive, enterocolite, reflux acid, constipatie , ceaiul de anghinare mai este un bun adjuvant in unele afectiuni ale aparatului cardio-vascular cum ar fi hipertensiune, ateroscleroza si angina pectorala , este indicata in astenia psihica, fiind si un tonic nervos. 

Despre Ceaiul verde. Ceaiul verde este consumat in tarile asiatice de mii de ani, insa in Europa este folosit doar de curand. Pe langa gustul foarte bun, ceaiul verde are o serie de proprietati pentru care se recomanda a fi consumat in mod frecvent. In compozitia ceaiului verde se gasesc numeroase substante cu rol antioxidant. Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din planta Camelia sinensis.

Călugarul Eisai a ținut să evidențieze efectele benefice ale ceaiului verde în cartea sa Menținerea sănătății prin ceai (1211): „Ceaiul este un medicament miraculos pentru menținerea sănătătii. Ceaiul are o putere extraordinară de prelungire a vieții. Oriunde o persoană cultivă ceai, va avea parte de o viață lungă.” Din toate timpurile ceaiul este „elixirul care creează lăcașul de nestrămutat al nemuririi”. Din acest pasaj reiese faptul că ceaiul verde a fost apreciat din timpuri străvechi ca un puternic medicament. În ultimii ani însă, cercetările au evoluat atât de mult încât acum avem și confirmarea știintifică a ceea ce se spunea în vechime „Ceaiul este medicamentul miraculos al menținerii sănătății”. Devine din ce în ce mai clar pentru oricine că ceaiul verde are un spectru foarte larg de prevenire a bolilor.    Ceaiul verde contine vitamine (A, B, C, E, K), minerale (mangan, fosfor, zinc, cupru, potasiu, fluor), numerosi aminoacizi si catechina. In plus, pe langa polifenoli, elemente antioxidante active impotriva radicalilor liberi, ceaiul verde mai contine si (alcaloid asemanator cu cel care se gaseste in cafea, mate si nucile de cola), un stimulator al sistemului nervos, cerebral si sanguin care face sa dispara senzatia de oboseala.   Un studiu efectuat in SUA arata ca un consum regulat de ceai verde (trei cesti pe zi) poate preveni si combate cancerul de piele. Bogat in antioxidanti, acesta este un excelent echilibrator al sistemului imunitar, avand efect antiviral, antibacterian, antiinflamator, antialergic, antimicotic, dezinfectant si cicatrizant. Dupa cum ne-a precizat terapeutul naturist Angela Beju, „ceaiul verde se dovedeste a fi de un real ajutor in cazul dereglarilor imunitare, al alergiilor (astm bronsic, rinite alergice ),diverselor infectii, racelilor, gripei, micozelor. In cazul gripei nu este recomandata o infuzie prea fierbinte ci calduta, cu putina zeama de lamaie si indulcita cu miere. Daca este fierbinte usuca mucoasele favorizand patrunderea bacteriilor in corp”.  Ceaiul verde actioneaza pe mai multe planuri. In primul rand, scade apetitul si iti taie foamea pentru multa vreme. Daca bei o ceasca de ceai verde dupa masa, senzatia de satietate o sa dureze mult mai mult. Baut inainte de masa vei manca mai putin, pentru ca acesta taie apetitul. Efectul este imediat si dureaza doua-trei ore. O ceasca de ceai verde este ideala dimineata, dupa ce te trezesti, in loc de cafea sau, si mai bine, dupa micul dejun. Poti bea ceai verde si inainte sau dupa pranz si cina in functie de stilul tau de viata sau de contextul care iti este favorabil. Cu cinci cesti (nu cani!) de ceai verde pe parcursul intregii zile, iti vei tine sub control apetitul, vei avea energie, o mina mai buna si un ten mai frumos. Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient asupra pielii decat vitamina E, pentru ca actioneaza asupra eliminarii radicalilor liberi, care afecteaza celulele sanatoase. Potrivit cercetatorilor americani, arderea grasimilor de pe abdomen este grabita cu 77 la suta, in cazul bautorilor de ceai verde. Ceaiul verde este un excelent remediu si impotriva balonarilor abdominale.  

Spune-ţi-vă opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0 Product(s) Sold
  • 21,50Lei
  • Fără TVA: 21,50Lei

Etichete: 4 femina, zdrovit, cresterea libidoului, eliminarea excesului apa, detoxifiant, colesterol